Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ARCHLine.XP tervezőszoftver 2022

(CadLine Műszaki fejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

A Licenc megvásárlásával felhasználási jogot szerez a program tárgyévi változatának (2022) időkorlát nélküli használatára. Az ár a következő évekre vonatkozó frissítést nem tartalmazza, a további változatokhoz egyszeri frissítés vagy karbantartási szerződés megkötésével lehet hozzájutni. Az ár tartalmazza a terméktámogatást, amit a vásárlástól számítva 3 hónapig díjmentesen lehet igénybe venni.

Ára: 770 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 731 500 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

3

építőipar
Aqua System Service kft.
építőipar
Studio Trend Bt.
építőipar
Luispirit Art. Kft.

Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervező projektek tervezésére, műszaki dokumentáció elkészítésére, valamint magas szintű prezentációjára.

Mit csinál az ARCHLine.XP program? 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas belsőépítész, építész és bútortervező projektek megtervezésére és a kapcsolódó látványtervek, műszaki dokumentáció elkészítésére. Professzionális szoftver megoldás építészeknek, belsőépítészeknek, lakberendezőknek és bútortervezőknek. Építészeti tervezés: A program lehetőséget nyújt több emeletes épület létrehozására. A rugalmas Fal paranccsal egy vagy többrétegű, akár ferde falak rajzolása mind 2D-ben, mind 3D-ben egyszerű. A nyílászárók paraméteresek, így a méretváltozások a 3D modellt a paraméterek alapján újraépítik és frissítik a falban. A lépcső és korlát szerkesztéseket szabályok segítik, ami rugalmas tervezési lehetőségeket biztosít. A födém profil módosításával egyszerűen kialakíthatók egyedi födémszerkezetek, mint például dongaboltozat, keresztboltozat. Tetőformák esetében a típusok hosszú listájából lehet választani (nyeregtető, sátortető, manzárd, íves, stb.). Helyiségek berendezése: A helyiségek berendezéséhez árnyékolás, függönyözés, világítás, burkolás, padlószegély, dekorcsík, álmennyezet, kapcsolók és dugaljak és paraméteres konyhatervező eszközök állnak rendelkezésre. A 3D Warehouse modell közvetlenül betöltődik az ARCHLine.XP projektbe és azonnal elhelyezhető. Dokumentálás: A Tervlap segítségével a műszaki dokumentáció elkészítése egyszerű feladat, amely tartalmazhat alaprajzokat, fal- és perspektív nézeteket, részletrajzokat, renderelt képeket különböző méretarányokban. Az ARCHLine.XP tervező programmal elkészíthetó a teljes technikai dokumentáció, burkolattervek, 3D modell nézetek, költségbecslés, fotorealisztikus képek és 3D bejárás filmek. Látvány: A modell egy kattintással átadható az ARCHLine.XP LIVE látványszoftvernek és egyszerűen átalakítható élő, mozgó, kiváló minőségű interaktív bejárásokká, videókká és képekké. Az emberek, növények, víz szimulációja olyan élményt ad, mintha kézen fogná az ügyfelet és bejárná leendő otthonát az utcáról indulva, a kerten át, a lágy szellőben fodrozódó vizű medencét megkerülve, a nappalin át egészen a fürdőszobáig.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban