Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

PYR vállalat irányító megoldás - helyi telepítés

(CyClick Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Egyedi kedvezményekért kérjük keresse értékesítő kollégáinkat az info@cyclick.hu címen.

Ára: 620 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 558 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

1,62 MB
2022-02-18

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Telepített szoftver

A PYR CRM egy vállalati szoftvercsomag, amely beépítetten tartalmaz több alapértelmezett funkciót amelyek segítik a partnerkezelés és projekt menedzsment folyamatait. A rendszer nagy előnyei közé tartoznak a logikusan felépített automatizmusok, pénzügyi és leltári áttekintő, továbbá általános dokumentum kezelő és létrehozó felületek.

Funkciók A PYR CRM számos beépített funkcióval rendelkezik, ezek rövid ismertetőiről olvashat az alábbi fejezetben. Naptár modul Áttekintheti az Ön által felvett eseményeket vagy emlékeztetőket, továbbá a rendszer automatikusan generál határidőket az Ön által létrehozott tartalmi elemekhez. Az egyes naptáreseményekről a rendszer beállítás szerint értesítést is küldhet e-mail formájában. Felhasználó modul A PYR CRM több felhasználót képes kezelni, akikhez egyedi, vagy tömeges jogosultsági köröket társíthat. A rendszer egy kétlépcsős regisztrációt követően enged belépést a rendszerbe, amelyet csak az arra jogosult személy engedélyezhet. Jogosultság modul Személyre szabhatja a rendszer jogosultsági köreit, ezáltal egyedi hozzáférést biztosíthat a különböző felhasználóknak. Az egyes moduloknak és azokon belüli tevékenységeknek is állíthat be korlátozásokat jogosultsági körönként. Partner modul A partner modul lehetőséget biztosít ügyfelei és üzleti partnerei fontosabb adatainak tárolására. A modul tartalmaz továbbá egy kapcsolattartó nyilvántartást is, amely segítségével egy virtuális telefonkönyvet hozhat létre. Árajánlat modul Meglévő vagy új ügyfeleinek árajánlatot generálhat az Ön által kiválasztott cég nevében. Az árajánlat automatikusan számolja a bruttó árat, az adót, továbbá automatikusan gyűjti ki az információkat mind partneréről mind az Ön cégéről, így rendkívül kényelmes a használata. Az elkészült árajánlatok különböző verzióit is megtekintheti, valamint kezelheti az aktuális állapotokat. Szerződés tár modul Nyilvántarthatja szerződéseit új és meglévő ügyfelei számára egyaránt. A partikus szűrők segítségével nem kell többé hosszasan keresgetnie a dokumentumait. PYR CRM – Termékismertető 1.2 4. Eszköztár modul Az eszköztár modul segítségével nyilvántarthatja irodai eszközeit, számítógépeit. Karbantartási jegyzőkönyvet és munkalapot képes generáltatni a szoftver segítségével, mely tartalmaz minden szükséges információt az eszközeiről és azok életútjáról. Iktatás modul Iktathatja számláit, szerződéseit, egyéb dokumentumait, amelyek rendszerezhető és szűrt formában is lekérdezhetőek a modul segítségével. Az egyes iktatott dokumentumokat kategorizálhatja és ügyfeleihez vagy partnereihez hozzárendelheti. Hibajegy modul A külső impulzusok kezelésére létrehoztunk egy hibajegy modult, ahol ügyfelei vagy partnerei egy külső felületről beküldhetik igényeiket vagy problémáikat, melyeket a belső felhasználók kezelhetnek. Rendkívül meggyorsítja az ügyfelekkel való kommunikációt, és rendszerezve tárolhatja a folyamatokat, amelyek nem vesznek el. Cégkezelő modul Vegye fel vállakozását vagy vállalkozásait a cégkezelő modulba, így a PYR CRM felhasználóit cégenként kategorizálhatja, továbbá jelölheti dokumentumai, árajánlatai, hibajegyei kapcsolatát cégeivel. Vezetői projekt modul Szeretné átlátni a teljes rendszer által kezelt adatokat egy helyen? A vezetői nézetet pont erre a feladatra terveztük és fejlesztettük le.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • építőipar
  • kereskedelem, gépjárműjavítás
  • szállítás, raktározás
  • szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás
  • információ, kommunikáció
  • pénzügyi, biztosítási tevékenység
  • ingatlanügyletek
  • szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
  • oktatás
  • művészet, szórakoztatás, szabad idő
  • területen kívüli szervezet

Kérdések a termékkel kacsolatban