Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Windows Server 2019 Operációs rendszer

(GTSG Általános Szolgáltató és Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Listaárhoz képest 7% kedvezmény biztosítása

Ára: 344 086 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 319 999,98 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

24,39 KB
2022-02-08

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Windows Server 2019 újdonságai i. A Windows Server 2019 a Windows Server 2016 erős alapjaira épül, és számos újítást hoz a négy kulcstémában: hibrid felhő, biztonság, alkalmazásplatform és hiperkonvergens infrastruktúra (HCI). ).

A Windows Server 2019 a Windows Server 2016 erős alapjaira épül, és számos újítást hoz a négy kulcstémában: hibrid felhő, biztonság, alkalmazásplatform és hiperkonvergens infrastruktúra (HCI). ). Tábornok Windows Felügyeleti Központ A Windows Felügyeleti Központ egy helyileg telepített, böngésző alapú alkalmazás kiszolgálók, fürtök, hiperkonvergens infrastruktúra és Windows 10 PC-k kezelésére. A Windowson kívül további költségek nélkül használható, és készen áll a termelésben való használatra. Telepítheti a Windows Felügyeleti Központot a Windows Server 2019 rendszerre, valamint a Windows 10 és a Windows és a Windows Server korábbi verzióira, és használhatja a Windows Server 2008 R2 vagy újabb rendszert futtató kiszolgálók és fürtök kezelésére. További információért lásd: Windows Felügyeleti Központ . Asztali élmény Mivel a Windows Server 2019 egy Long-Term Servicing Channel (LTSC) kiadás, tartalmazza az asztali élményt . (A féléves csatorna (SAC) kiadások nem tartalmazzák a Desktop Experience-t; ezek szigorúan Server Core és Nano Server konténerkép-kiadások.) A Windows Server 2016-hoz hasonlóan az operációs rendszer beállítása során is választhat a Server Core között. telepítések vagy Server with Desktop Experience telepítések. System Insights A System Insights a Windows Server 2019 rendszerben elérhető új szolgáltatás, amely a helyi prediktív elemzési képességeket natív módon hozza a Windows Serverbe. Ezek a prediktív képességek, amelyek mindegyikét egy gépi tanulási modell támasztja alá, helyileg elemzik a Windows Server rendszeradatokat, például a teljesítményszámlálókat és az eseményeket, betekintést nyújtva a kiszolgálók működésébe, és segítenek csökkenteni a Windows-ban lévő problémák reaktív kezelésével kapcsolatos működési költségeket. Szervertelepítések. Hibrid felhő Igény szerint kiszolgáló alapalkalmazás-kompatibilitási funkció A Server Core App Compatibility Feature on Demand (FOD) jelentősen javítja a Windows Server Core telepítési lehetőség alkalmazáskompatibilitását azáltal, hogy a Windows Server binárisainak és összetevőinek egy részét tartalmazza a Desktop Experience szolgáltatásban anélkül, hogy hozzáadná magát a Windows Server Desktop Experience grafikus környezetet. Ennek célja a Server Core funkcionalitásának és kompatibilitásának növelése, miközben a lehető legkevesebbet tartja. Ez az opcionális funkció külön ISO-n érhető el, és csak Windows Server Core telepítésekhez és képekhez adható hozzá DISM használatával. Biztonság Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) Az ATP mélyplatform-érzékelői és válaszműveletei memória- és kernelszintű támadásokat tesznek lehetővé, és a rosszindulatú fájlok elnyomásával és a rosszindulatú folyamatok leállításával válaszolnak. A Windows Defender ATP-vel kapcsolatos további információkért lásd: A Windows Defender ATP-képességeinek áttekintése . A kiszolgálók bevezetésével kapcsolatos további információkért lásd: Beépített kiszolgálók a Windows Defender ATP-szolgáltatásához .

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban