Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

InnoManagement - SaaS - Tudásmenedzsment

(Innomedio Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A Modern Vállalkozások Programjában résztvevő, új rendszert igénylő ügyfeleinknek 1 db díjmentes bevezetési alkalmat adunk ajándékba. Több modul megvásárlása esetén és a felhasználószám növekedésének arányában a felhasználónkénti havidíjra jelentős kedvezményeket adunk.

Ára: 29 990 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 26 991 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

egyéb szolgáltatás
Lochner Kft.
egyéb szolgáltatás
Mavorski Kft.
egyéb szolgáltatás
TTSped Kft.

Az InnoManagement SaaS rendszer egy felhőalapú vállalatirányítási rendszer. A Tudásmenedzsment modul a rendszer több moduljával kapcsolatban van, azokra építhető dokumentumgenerálási és tárolási funkciókkal bír.

Tetszőleges (előre meghatározott típusú) dokumentumokat létrehozhatunk a rendszerben, melyek felett rendelkezhetünk mely felhasználó(k) jogosultak hozzáférni. A feltöltött dokumentumok között kereshetünk típus, érvényesség, feltöltő személy szerint, így nagy számú dokumentumok esetén is könnyen kikereshetjük az általunk keresettet. A rendszerben több, mint 1000 jogosultság áll a rendszergazda birtokában, mely segítségével könnyen testre szabhatja a rendszer működését felhasználónként. Ezen belül a felhasználók is magukra szabhatják a kényelmi funkciókat, ilyenek például: miről kapjanak értesítést, kezdőfülek, színprofil, stb. A tudástár funkciók segítségével a rendszerbe feltölthetőek a vállalkozás működése során szükséges dokumentumok, a cég tudását képező leírások. A dokumentumok elérése jogosultságokra bontott, többszintű kategória rendszerben tárolható. A felhasználó által elérhető dokumentumokat elérhetjük az rendszerhez kapcsolható platformfüggetlen mobilapplikáció segítségével is. A rendszerben több ponton lehetőség nyílik a felhasználók általi dokumentumgenerálásra és az generált dokumentumok különböző verzióinak kezelésére.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban