Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Online fizetés

(EN-CO Software Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A fenti ár minimális irányár. Egyedi fejlesztéseket 16 500 Ft + ÁFA óradíjon vállalunk, amiből 20% kedvezményt biztosítunk a modern vállalkozások programja keretében. Több fejlesztés megrendelése esetén „csomag ajánlatot” adunk, ami további 5% kedvezményt tartalmaz.

Ára: 1 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 800 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Elektronikus fizetés

Telepítés helye

Hibrid megoldas

A webáruházak esetében gyakori az on-line fizetés. Az egyre terjedő elektronikus fizetés vonzataként, folyamatosan bővül azon ügyfelek száma, akik gyakorlatilag nem, vagy csak minimális készpénzt tartanak maguknál. Emiatt, a fizetés utánvéttel még kisebb összegek estében is problémás lehet. Az sem igazán elfogadható és bonyolítja a folyamatot, ha egy webáruház számláját egy másik tranzakcióval, ut

A webáruházak esetében gyakori az on-line fizetés. Az egyre terjedő elektronikus fizetés vonzataként, folyamatosan bővül azon ügyfelek száma, akik gyakorlatilag nem, vagy csak minimális készpénzt tartanak maguknál. Emiatt, a fizetés utánvéttel még kisebb összegek estében is problémás lehet. Az sem igazán elfogadható és bonyolítja a folyamatot, ha egy webáruház számláját egy másik tranzakcióval, utalással rendezzék az ügyfelek. Az ügyfelek elvárásainak leginkább az felel meg, ha a webáruházzal integrálva on-line fizetési lehetőség is választható. Hozzászoktunk ahhoz, hogy széles választékban találhatunk lehetőségeket a kívánt termék beszerzésére. Azt választjuk, ami nekünk minden szempontból megfelelő. Ha valaki nem tudja az elvárásainkhoz igazodó szolgáltatást nyújtani - legyen az például fizetési mód - akkor mástól fogunk vásárolni. Az on-line fizetési mód megvalósításához szükséges egy pénzügyi szolgáltató interface-ével kialakított kapcsolódás. A vonatkozó szabványok betartása alapvető elvárás a rendszer működése érdekében, emiatt a jogszabályoknak, törvényi előírásoknak való megfelelőség kulcsfontosságú.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban