Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

DRONerp Vállalatirányítási rendszer

(EBOND Informatikai Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

-INGYEN felmérjük az új rendszerével kapcsolatos igényeket, a megvalósítandó folyamatokat.
-A rendszer indulásához számos folyamatot ki kell alakítani a rendszerben, a működéshez szükséges vezérlő adatokat beállítani. Ezt a felmérés alapján INGYEN elkészítjük.
- A bevezetés 10.000 Ft-os óradíját 8.000 Ft-ra csökkentjük, ami Önnek 20% megtakarítást eredményez.

Ára: 400 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 320 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Telepített szoftver

A DRONerp vállalatirányítási rendszert elsősorban nagykereskedelmi és/vagy kiskereskedelmi hálózattal rendelkező vállalkozásoknak ajánljuk (export, import, több telephely, mobil üzletkötői rendszer). Hatékony rendelésnyilvántartás, kapcsolatfelvételtől az értékesítésig nyomon követett folyamatok, integrált pénzügy és könyvelés. Saját webáruházzal, testreszabhatósággal igazodunk az Ön igényeihez.

A DRONerp rendszer az Ebond Kft. második generációs vállalatirányítási rendszere. Az előző korszerűtlen technológiával készült programunkat váltotta fel úgy, hogy teljesen újraépítettük az alapoktól kezdve, belesűrítve minden addigi tapasztalatunkat. Átfogó komplex rendszert építettünk, mely a nagykereskedelemmel foglalkozó cégek igényeit szolgálja ki akár úgy, hogy mindezt több telephelyen, akár kiskereskedelmi boltokkal együtt. Képes bármennyi raktár, köztük konszignációs raktárak kezelésére sbeszár és FIFO kezeléssel is. Az értékesítési folyamathoz elkészítettük a vevői rendelés nyilvántartó modulunkat, amely több csatornán beérkező rendelést (akár webről) képes egy helyen kezelni. Az üzletkötői értékesítést mobil üzletkötői rendszerrel és webes üzletkötői felülettel is tudjuk támogatni. Az értékesítést és a készletkezelést segíti a szállítói rendelés modulunk, mely a raktárkészlet, a vevői rendelések, a folyamatban lévő rendelések figyelésével segíti a beszállítók felé történő rendelést és annak iktatását. Ezen két modulunk bevezetésével partnereinknél érezhetően hatékonyabb és pontosabb lett a vevői és szállítói rendelések kezelése, mely akár 20% munkaidő megtakarítást jelent. A leadott vevői igényekből lehet árajánlatot, szállítólevelet, számlát, stb. készíteni. Rendelkezünk a DRONerp-hez integrálható webáruházzal, a partnerek kiszolgálására webes ügyfélkapuval és üzletkői felülettel vagy igény szerint egyéb weboldal kapcsolódhat a webes csatolónkon keresztül. A rendszerbe integrált pénzügyi és könyvelő rendszer bevezetésével az elkészült bizonylatok automatikusan iktatásra kerülnek és könyvelődnek. Képes több bankszámlát és többféle devizát kezelni, naptár szerűen előre tervezhető utalási csomagok összeállításával, csomag szintű feladásával a bank részére. Elkészítettük a kintlévőség kezelés modulunkat, mely képes a vevői és szállítói folyószámlák vezetésére, csoportos (egyszerre sok partnerre vonatkozó) fizetési felszólítások, folyószámla kivonatok, kamatközlő levelek kezelésére is. A DRONerp rendszer rendelkezik termékdíj, sorozatszám (gyári szám, LOT, lejárati idő), szigorú számadású bizonylat kezeléssel, elkészíti a különböző adatfeladásokat a NAV felé. A felsorolás természetesen nem teljes, azonban fontos, hogy a rendszerünk bevezetése során felmérjük az ÖN cégének igényeit és ehhez alkalmazkodó rendszert vezetünk be. Kész moduljainkkal igyekeztünk lefedni az összes folyamatot, azonban tudjuk, hogy nincs két egyforma cég, ezért lehetőség van egyedi folyamatok, modulok, fejlesztések megvalósítására is.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

kereskedelem, gépjárműjavítás

Kérdések a termékkel kacsolatban