Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Átfogó COVID-19 megelőző lakosságvédelmi SDKcsomag

(Visoft Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

többletszolgáltatás

csomagajánlat

1 év ingyenes szupport és követés. Az alapár és a licenszdíj (a licenszdíj ára: nettó 20.000.000 Ft, a termékcsomag ára pedig: nettó 219.100.000 Ft) együttes kifizetésével kizárólagos jogot szerez a vásárló a személyre szabott modulokra vonatkozóan hasznosítás, kereskedelem és továbbfejlesztés terén. Egy kiválasztott modult 8 hónapig lehet tesztelni.

Ára: 219 100 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Mobil háttéralkalmazás , Tudásmenedzsment , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

3

egyéb szolgáltatás
Kutatás és Fejlesztés Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
Hasenegger Beruházó Korlátolt Felelősségű Társaság
egyéb szolgáltatás
FRF-NEON Kft.

COVID vírus terjedésének nyomonkövetéshez, gyártáselőkészítéshez, irányításhoz, távfelügyelethez használható szoftver.

Az SDK Moduljai 1. Energiahatékony lokációs adatgyűjtő és adatkezelő modul: Teljesen testreszabható GPS vagy ha GPS nem elérhető akkor más forrásból lokáció adatokat rögzítő tároló és feldolgozó szoftvermorul. A modul előnye, hogy rendkívül kis energia és adatforgalom igényű lokációadat rögzítést tesz lehetővé. 2. Fertőzési tünet tároló és kezelő modul: A szoftvermodul képes egy fertőzési tüneteket leíró és kezelő grafikus felhasználói felület létrehozására, egy központi adatbázis segítségével. A felület objektumait a felhasználói igényeknek megfelelően lehet alakítani. A modul a megfelelő kialakítást és beállításokat követően a felhasználónak jól olvasható módon megjeleníti a az előre beállított betegségi tünetekre vonatkozó kérdéseket; A felhasználó könnyen be tudja jelölni a válaszait és az adatokat képes beküldeni helyi vagy távoli adatfeldolgozásra. Az adatfeldolgozás az adatbázisban tárolt tünetekhez tartozó értékek összesítésével történik meg. Ennek a modulnak a segítségével, egy adott fertőzés esetén ki tudjuk szűrni a magas fertőzöttségi valószínűséggel járó embereket. Magas fertőzöttségi esély észleléséről időpecséttel ellátott riasztási adatokat tárolhatunk a készüléken vagy saját szerverünkön, jogosultságtól illetve beállítástól függően. A tüneteggyüttes adatbázis tetszés szerint bővíthető. A modul képes továbbá útmutató üzenetet megjelenítésére mely segíti a felhasználó megnyugtatását illetve tájékoztatja az esetleges tennivalókról. 3. Életfunkciók megfigyelését lehetővétevő szoftvermodul: Ez a modul képes egyes életfunkciók figyelésére, pl. szívritmus, légzésszám, horkolás, köhögés detektálás. A modul funkciói igény szerint alakíthatóak bővíthetőek. 4. Központi riasztás modul: Központi riasztások fogadására(kritikus szöveg alapú jelentések a központunkból szerverről kiküldve a felhasználóinknak)képes modul. Egy előre elkészített keretrendszer segítségévek lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan beállíthassunk és megjeleníthessünk kritikus üzeneteket a telefonokon. 5. Segélykérő modul: Segélykérésre képes modul, mely lehetővé teszi, hogy egy előre beállított lista segítségével, a segélykérő funkció aktíválása esetén egyszerre több címre is el tudjunk küldeni szöveges segélykérést és lokációadatot. A modul funkciói igény szerint alakíthatóak bővíthetőek. Termékfelügyeleti modul: Ennek a modulnak a célja egy gyártó illetve fogyasztó közti kommunikációs csatorna létrehozása. A gyártó termékeit érintő felhasználói műveletek indítására képes a modul, pl. státuszlekérések; kötelefő szerviz, karbantartás, hiba bejelentés). A felhasználói oldalon ezek az információk támogatják, informálják a felhasználót, gyártói oldalon pedig hasznos gyártáselőkészítési adatokkal szolgálnak. 6. Vakokat és gyengén látókat seítő modul: Vakok és gyengén látók számára teszi könnyebben használhatóvá az applikációkat, modulokat, a vizuális értelmezés és a szövegfelolvasó motorok számára. A modulok funkciói igény szerint alakíthatóak bővíthetőek.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • feldolgozóipar
  • kereskedelem, gépjárműjavítás
  • szállítás, raktározás
  • szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás
  • információ, kommunikáció
  • szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
  • adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység
  • közigazgatás, védelem; kötelező társadalombiztosítás
  • humán-egészségügyi, szociális ellátás
  • egyéb szolgáltatás

Kérdések a termékkel kacsolatban