Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Laurel Kereskedelmi Rendszer LKR - Hardver

(Laurel Számítástechnikai Kft)

Fő kategória: Hardver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A kereskedelmi programcsomag árát (licenszdíj, csomagár) mérettől függően (pl. boltok, pénztárgépek száma, modulok,stb....) és a pontos igények ismeretében tudjuk megadni. (A feltüntetett ár egy tájékoztató ár /alap konfiguráció/). Érdeklődők részére ingyenes termékbemutatót tartunk.

Ára: 5 781 446 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 5 492 373,70 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

1022,65 KB
2021-07-08

Termék kategorizáció

Számítógép, Szerver, Periféria, Egyéb

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Laurel cégcsoport 28 év szakmai tapasztalattal rendelkezik kereskedelmi rendszerek fejlesztésében, honosításában, bevezetésében, üzemeltetés támogatásában, melyet mintegy 18250 értékesítési végpont referencia igazol. Rendszereink lefedik a kereskedelem teljes vertikumát.

Egy új bolt, egység nyitásakor sok különböző eszközre van szükség. Ezeket összegyűjteni is nehéz, nemhogy meghatározni, hogy a hatalmas választékból melyik lesz az optimális. Ha ránk bízza a feladatot, garantáljuk, hogy ajánlatunk mindent tartalmaz, ami szükséges, de nem kínálunk semmit, ami felesleges lenne. Kizárólag hosszútávon megbízható, kifejezetten a retail szempontjaira fejlesztett célhardverekkel dolgozunk. Szakértőink megismerik kereskedelmi tevékenységét, boltjait, forgalmát és folyamatait, majd összeállítják az optimális eszközrendszert. Csak néhány példa: pénztárgépek – kiskasszák, PC-kasszák, önkiszolgáló kasszák, szerverkonfigurációk, adattárak és munkaállomások, nyomtatók, vonalkódnyomtatók, elektronikus polccímke-rendszerek, szkennerek (kézi és fixen telepített), mérlegek, kellékanyagok, árellenőrzők az ügyféltérbe, PDA készülékek, self scanning rendszerek.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

kereskedelem, gépjárműjavítás

Kérdések a termékkel kacsolatban