Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Többnyelvű, keresőoptimalizált weboldal késztés

(Internetmenedzser Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Szerkesztői admin háttérjog teljes átadása és 1 éven keresztül segítjük az admin használatában, tartalmak szerkesztésében.

Ára: 1 800 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Vállalati portál

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A világhírű WordPress rendszerét felhasználva építünk új és modern weboldalt. Teljesen új arculattal, reszponzív megjelenéssel és animált elemekkel látjuk el a teljes weboldalt. Több nyelvű kialakítással, plusz keresőoptimalizálással.

Wordpress alapú weboldalt készítünk, több nyelv használatával. A látogató egy nyelvre kattintva a teljes tartalmi rész átváltozik a választott nyelvre. A weboldalt teljesen moder dizájnnal látjuk el és teljesen reszponzív, így mobil- és táblagépeken is kényelmesen és jól használható a látogatók nagy örömére. Az admin hátteret is a fejlesztés végével átadjuk, így ügyfelünk teljesen saját kezet kap a jövőbeni tartalmi módosításokhoz. Természetesen segítjük az elején esetleges elakadáskor. A rendszert további keresőoptimalizálási csomaggal látjuk el, amellyel a szükséges kulcsszavakkal előrébb kerül a keresőkben. A teljes weboldalnak optimalizáljuk a sebességét és biztonságát is, ez további jó pőontokat ad a keresőoptimalizáláshoz.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban