Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SAP Business ByDesign Licence Csomag

(IFSZ Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A termék csomagajánlata a kedvezményes éves díj ellenében 5 megnevezett felhasználói jogot tartalmaz (1 advanced user, 2 core users, 2 self-service users).

Ára: 5 415 150 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 5 144 392,50 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Elektronikus fizetés , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Az SAP Business ByDesign egy új, korszerű felhőalapú integrált ügyviteli szoftvercsomag, mely a kezdetektől rugalmas üzleti folyamatokkal, több ezer vállalat bevált gyakorlatain alapul és a gyorsan növekvő vállalkozások számára kínál platformot.

Az SAP Business ByDesign egy teljes ERP funkcionalitással bíró, és a hardvertől az adatbázison át az üzleti logikát megjelenítő szoftverig mindent lefedő felhőalapú szolgáltatás (SaaS – Service as a Software). Ez a használatra kész üzleti csomag előre kialakított folyamatokat kínál a pénzügyektől a termékmenedzsmentig, az értékesítéstől a beszerzésig, gazdag funkcionalitással bíró projektmenedzsment modullal kiegészítve egyetlen egységes megoldással. A gyorsan növekvő kis-és középvállalatok számára ideális megoldás, mely a vállalatcsoportban való működést is (anya-és leányvállalatai) kifejezetten jól támogatja közös adatbázissal, cikktörzsekkel, a cégcsoporton belüli és a pénzügyi konszolidációt előkészítő beépített folyamatokkal. Az SAP Business ByDesign alapjaiban mobil, felhőalapú megoldás, könnyen használható felhasználói felülettel, amely illeszkedik az alkalmazottak munkavégzési igényeihez. A webalapú megoldás minden része reszponzív – mindenféle mobileszközhöz alkalmazkodik, amelyet az alkalmazottak a munkájukhoz használnak, továbbá célzott alkalmazásokat kínálunk, amelyeket kifejezetten a napi feladatokhoz terveztünk, például az időalapú és költségjelentésekhez, projektmenedzsmenthez és elemzéshez. A felhasználóknak egyszerű és világos képet ad, kezük alá tolva a saját feladatköreik szempontjából fontos feladatokat, amelyek személyes irányítópultjukról is könnyedén kezelhetők, így a vezetők és beosztottak is gyorsan átlátják a szükséges lépéseket és gyorsan intézkedhetnek. Az SAP Business ByDesign minden folyamatba elemzéseket épít, az adatok minden működési területre és részlegre kiterjedően megoszthatók, ezáltal minden felhasználó pontos valós idejű rálátást kap a számára releváns folyamatokról. Több mint 500 sztenderd jelentést, több tucat előre elkészített KPI-t és Excel-integrációt tartalmaz. Egyúttal számos konfigurációt, kiterjesztést, adaptációt és integrációt kínál, amelyek rugalmasságot biztosítanak a megoldás bővíthetőségére, továbbá a vállalata által használt egyéb webes alkalmazásokkal való illeszthetőségre. Ebben az előfizetéses alapú rendszerben jól tervezheti a szerződése időtartama alatti költségeket, vállalata bővülésével, terjeszkedésével párhuzamosan rugalmasan bővítheti a funkcionalitásokat, és a rendszeres frissítések garantálják, hogy vállalkozása mindig a digitalizáció élvonalában lesz.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban