Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

2020CAD

(G.T.O. Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Betéti Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

csoportos kedvezmény

csomagajánlat

Több licensz egyidejű vásárlása esetén egyedi kedvezmény adható! Több modul együttes vásárlása esetén modul kedvezmnény biztosítható.

Ára: 2 725 420 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 2 589 149 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

1,29 MB
2021-06-22
1,09 MB
2021-06-29

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

3

feldolgozóipar
Garzon Bútor Zrt
feldolgozóipar
TBoss Kft
feldolgozóipar
Sinka Imréné ev.

A 2O2O CAD a legátfogóbb, legintuitívabb és legkönnyebben használható CAD szoftver bútorok, berendezési tárgyak és asztalosipari termékek számára. Az Autodesk® legújabb verziójára épülő 2020 CAD egyesíti az AutoCAD 2012 OEM platform teljesítményét a 2020 teljesítményével. A könnyen kezelhető 2020 CAD az Autodesk® hatékony bútortervezési szoftvere a gyártáselőkészítéshez.

A 2O2O CAD a legátfogóbb, legintuitívabb és legkönnyebben használható CAD szoftver bútorok, berendezési tárgyak és asztalosipari termékek számára. Az Autodesk® legújabb verziójára épülő 2020 CAD egyesíti az AutoCAD 2012 OEM platform teljesítményét a 2020 teljesítményével. A könnyen kezelhető 2020 CAD az Autodesk® hatékony bútortervezési szoftvere a gyártáshoz, amely a bútor- és berendezési tárgyakra jellemző eszközök és módszerek egész sorát tartalmazza. A rajz funkcióinak kombinációja a számítógépes grafika megvalósításának képességeivel lehetővé teszi, hogy alacsonyabb költséggel és nagyon rövid idő alatt ugyanazon projekt több alternatíváját is megvalósítsák. Ez nagyobb szabadságot ad az alkotáshoz és a módosításhoz. Gyors CAD-szoftverünk integrálja az összes összeszerelési és megmunkálási kényszert, miközben tiszteletben tartja a szakma szabályait. Ha módosít egy paramétert, azonnal láthatóvá válik az eredmény, miközben a textúrák és a rejtett vonalak megmaradnak. Egyszerű CAD szoftverünkben megtalálja a rajzoló szoftverek összes funkcióját (vonal, polivonal, ív, kör, ellipszis...), a módosító funkciókat (eltolás, mozgatás, beállítás, csoportosítás, tükrözés...), a függesztési módszereket (vég, közép, metszéspont...), a méretezést és a feliratozást. Rugalmas Hozzon létre testreszabható könyvtárakat az Ön egyedi bútortervezési és gyártási igényeihez. Könyvtárak A rendelkezésére álló hardverkönyvtáraknak (Grass, Blum, Hettich) köszönhetően automatikusan generálhatja a megmunkálásukat: Ön elhelyezi a hardvert, a CAD szoftver pedig elvégzi a többit. Jelentés A bútortervezési és -gyártási szoftver lehetővé teszi az anyagjegyzékek, szabási listák, hardverlisták és címkék csv- vagy pdf-formátumban történő kezelését is az új jelentési eszköz segítségével. Linkek a 2020 Design-hoz A különböző általános katalógusok és a 2020-as CAD projektimport segítségével könnyedén megvalósíthatja a teljes ügyfélprojektet. A 2020 Design a projekt koncepciójától az ügyfél otthonában történő telepítésig nélkülözhetetlen társává válik az Ön álmainak valóra váltásához, fotórealisztikus 3D renderelt képeket készít, és elkészíti az összes szükséges műszaki dokumentációt. Linkek a 2020 GenPos-hoz A 2020 Genpos a 2020 CAD-ből származó 2D-s rajzokat és 3D-s terveket CNC-programokká alakítja át. A 2020 GenPos elemző és optimalizáló motorja alkalmazkodik a gép konfigurációjához, így az utófeldolgozó olyan programokat hozhat létre, amelyek kihasználják az egyes gépek jellemzőit.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

feldolgozóipar

Kérdések a termékkel kacsolatban