Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Ansys Mechanical Pro

(CFD.HU Áramlástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Egyéb szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A termékhez alap szolgáltatásként jár 1 év műszaki támogatás, és szoftver verziókövetés. Ingyenesen biztosítjuk a kezdő oktatást. Ezen felül 30% kedvezménnyel biztosítunk személyes konzultációt budapesti irodánkban, vagy megegyezés szerint ügyfelünk telephelyén.

Ára: 8 274 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 7 860 300 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

130,19 KB
2021-06-16

Termék kategorizáció

tervezői célszoftver, egyéb

Telepítés helye

Telepített szoftver

Az ANSYS Mechanical Pro szoftvercsaládját világszerte úgy jellemzik a felhasználói, mint a komplex mérnöki problémák gyors és hatékony megoldását. Az ANSYS végeselem módszer alapú eszközei lehetővé teszik egy adott szerkezetet érő összes szerkezeti és mechanikai hatás elemzését, a lineáris szerkezeti vizsgálattól kezdve a ciklikus igénybevételeken át a nemlineáris, dinamikus hatások elemzéséig.

Az ANSYS 1970 óta foglalkozik numerikus szimulációs szoftverek fejlesztésével. A piacvezető pozíció a folyamatos kutató-fejlesztő munka eredménye. 50 éves tapasztalat és világszerte több ezer fejlesztő garantálja az ANSYS piacvezető pozícióját, melyet a sokféle megoldó, a könnyű kezelhetőség és a mérnöki szimulációk megbízhatóságának köszönhetően szerzett a szilárdságtani, termodinamikai, áramlástani területén. Az ANSYS Mechanical szoftvercsalád kiemelkedő lehetőségeket kínál a szimulációvezérelt termékfejlesztés során, mely nélkülözhetetlen a mai modern és költséghatékony mérnöki tervezésben. Az ANSYS Mechanical szoftvercsaládját világszerte úgy jellemzik a felhasználói, mint a komplex mérnöki problémák gyors és hatékony megoldását. Az ANSYS végeselem módszer alapú eszközei lehetővé teszik egy adott szerkezetet érő összes szerkezeti és mechanikai hatás elemzését, a lineáris szerkezeti vizsgálattól kezdve a ciklikus igénybevételeken át a nemlineáris, dinamikus hatások és komplex mozgások elemzéséig.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban