Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ProdCon Plus

(E4 Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

Az érdeklődők számára tanácsadóink előzetes felmérés keretében megvizsgálják, hogy az ProdCon+ megoldásai milyen mértékben felelnek meg a cég működési profiljának, az érdeklődő követelményeinek, és a termelési folyamatokban alkalmazott technológia leképezhető-e, vezérelhető-e a ProdCon+ moduljaival. A megvalósíthatósági tanulmányt térítés nélkül biztosítjuk.

Ára: 120 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás)

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Prodcon+ alapvetően egy SCADA alapokon nyugvó, Ipar 4.0 megoldásokkat biztosító rendszer, mely megoldást kínál a nyersanyagkészlet-gazdálkodás, az adatvezérelt logisztikai folyamatirányítás, valamit a adatvezérelt gyártási folyamatirányítás, és gépsor üzemeltetés ellenőrzésére, szabályozására és irányítására.

Prodcon+ A Prodcon+ alapvetően egy SCADA alapokon nyugvó, Ipar 4.0 megoldásokkat biztosító rendszer, mely megoldást kínál a nyersanyagkészlet-gazdálkodás, az adatvezérelt logisztikai folyamatirányítás, valamit a adatvezérelt gyártási folyamatirányítás, és gépsor üzemeltetés ellenőrzésére, szabályozására és irányítására. A gyártással, logisztikával, személyzettel és minőségbiztosítással kapcsolatok információkat transzparens módon együtt kell látni, át kell tudni tekinteni. Jóllehet a MES-t említik a „gyártásirányítás” szinonimájaként is, alapvetően abban különbözik egy hagyományos ERP rendszertől, hogy egy „folyamat-közeli” rendszer, közvetlenül kapcsolódik a folyamatautomatizálás megosztott (és egységes hálózatba kapcsolt) rendszeréhez, s így valós időben teszi lehetővé a gyártási folyamat irányítását, vezérlését és ellenőrzését. A Prodcon+ moduljai ezen célok elérésében nyújtanak hatékony segítséget. A gyártási folyamatirányítás feldolgozza és adatvizualizálja, a gépsorban lévő szenzor rendszereket (SCADA), illetve a gépsort körülvevő létesítmény gépészeti adatait A sorozatgyártás folyamatát kiszolgáló gépsorok, koordinált vezérlését végrehajtó szoftver modul beépített karbantartás felügyelettel rendelkezik, mely fontos szerepet tölt be az üzem-, és üzemetetés biztonság terén. A Prodcon+ megoldásaiban kiemelt szerepet töltenek be a különböző minőségbiztosítási feladatok, és célok (ISO, MDR stb.), mely szemlélet számos modulban tetten érhető, legyen szó akár a Sensor fusion technológiával megvalósított hitelesített mérési adatszolgáltatásról, vagy egy adatvezérelt tisztatérben végzett termelési feladat logisztikai folyamatirányításról, vagy akár létesítmény üzemeltetési feladatokról, a kockázatorientált minőségbiztosítási elvek minden egyes területen érvényesülnek. A kockázatmegjelenítő adatvizualizáló modul segítségével ezek az információk kiértékelhetők és feldolgozhatók, függetlenül attól, hogy a rendszer különböző területeiről származik az információ (nyersanyag és gépsor amortizáció, humán hibakörülmény mintázat megjelenítő modul). A technológiák és a folyamatok védelmén túl a Prodcon+ központi kérdésnek tekinti a különféle környezeti hatásokkal találkozó munkatársak védelmét. Az Affective Computing modul képesek felismerni, értelmezni, feldolgozni a kognitív és egyéb emberi folyamatok hatásmechanizmusából eredő adatokat, a munkatársak biometrikus adatai alapján. A Prodcon+ megoldásai az egyes termelési folyamatokat, gépsorok egyediségét, a kockázati és minőségbiztosítási rendszerek, valamint az emberi tényezőket úgy integrálják, hogy egy transparens módon átlátható egységes, mégis bármely gyártási technológiára implementálható keretrendszer jöjjön létre, 21. századi adatfeldolgozási technológiával és elvárásokkal.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban