Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Plotter szabásminta és terítékrajz nyomtatásához

(Virág Hajnalka egyéni vállalkozó)

Fő kategória: Hardver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A Grafis CAD ruhaipari szoftvercsomagból minimum egy modul vásárlása esetén (szabásminta szerkesztő, szériázó, MTM egyedi méretre szerkesztő modudul, automatizált terítékrajz készítő modulok, automatizált digitalizáló modul) a szabásminta és terítékrajz kirajzolására kifejlesztett plotter teljes árából 2.206.625 Ft, 20% kedvezményt biztosítunk és induló csomag plotterpapírt.

Ára: 1 765 300 Ft (darab ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Egyéb

A CAD rendszerrel elkészített szabásminta prototípus és terítékrajz nyomtatására alkalmas plotter. Egyszínű, gazdaságos és pontos a szabásminták kontúrvonalának és feliratainak kirajzolásához optimalizálva. Nyomtatható fájlformátumok: hpgl, hpgl/2, plo, plt. A nyomtatható papír vastagsága 40g-250g, szélessége pedig maximum 170 cm.

A CAD rendszerrel elkészített szabásminta prototípus és terítékrajz nyomtatására alkalmas plotter. Egyszínű, gazdaságos és pontos a szabásminták kontúrvonalának és feliratainak kirajzolásához van optimalizálva. Nyomtatható fájlformátumok: hpgl, hpgl/2 plo, plt, Nyomtatáshoz normál és ragasztóbevonatos tekercspapír egyaránt alkalmas, amelynek vastagsága 40g-250g, szélessége pedig maximum 170 cm. Nyomtatás sebessége: 100m2 / h, Felhasználás szerint, a nyomtatóhoz egyéb funkciók igény szerint elérhetők, mint például szabásminta körbevágása.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

egyéb szolgáltatás

Kérdések a termékkel kacsolatban