Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Plutius ERP üzleti felhőszolgáltatás

(IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A Plutius élményalapú mini ERP üzleti felhőszolgáltatásként megoldást nyújt a kis- és mikrovállalkozások napi munkafolyamatainak menedzselésére, legyen szó feladatkezelésről, dokumentumkezelésről vagy akár számlázásról. A Modern Vállalkozások Programjában a komplett Plutius vállalatirányítási rendszer csomagajánlatban 10% kedvezménnyel elérhető, felhasználónként 8000 Ft+áfa havidíjon.

Ára: 8 890 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 8 001 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

371,89 KB
2021-06-15

Termék kategorizáció

CRM, HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Elektronikus fizetés

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás
Solarmania Kft.
építőipar
Prémium Plastic Kft
adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység
Szabó Bernadett egyéni vállalkozó

A Plutius egy élményalapú mini vállalatirányítási rendszer (ERP), ami lehetővé teszi, hogy a kis- és mikrovállalkozások kedvező áron, átlátható és modern felületen kezelhessék napi ügyviteli teendőiket. Mindezt ráadásul gemifikációs, azaz játékos, motivációs vizuális és funkcionális elemekkel.

A Plutius ERP magyar fejlesztésű vállalatirányítási szoftver, mely havidíjas konstrukcióban érhető el, elsősorban mikrovállalkozások számára. Az ERP piacon számos magas költségű és komplex vállalatirányítási rendszer található, melyek jóval meghaladják egy mikrovállalkozás vagy alacsonyabb létszámú kisvállalkozás igényeit. A Plutiust kifejezetten számukra terveztük. Olyan felhasználók számára, akik alacsonyabb költségen egy könnyen kezelhető ügyviteli programot keresnek vállalatirányítási funkciókkal. Akik egy kézben tartanák partnereiket, feladataikat, pénzügyeiket, átlátnák céges működésüket. Akik szeretnék a vállalati információkat azonnal elérni – akár home office-ban, utazás, nyaralás közben is. A Plutius használatához csupán egy böngészőre és internetkapcsolatra van szükség, a felhasználók eszközein nem szükséges telepíteni, ráadásul mobil eszközön is rugalmasan elérhető. A Plutius a maximális felhasználói élmény biztosítása mellett játékosságot csempész az üzleti folyamatokba és azok menedzselésébe a produktivitás növelése mellett. A Plutius játékosságának köszönhetően munkára ösztönzi felhasználóit. Az ERP egyedülálló módon, folyamatos motivációt ad a felhasználóknak munkájuk elvégzésében. A gamification megléte a szoftverben komoly értéket képvisel a vevő számára. A Plutius az alábbi funkciókkal rendelkezik: SZÁMLÁZÁS PÉNZÜGYEK FELADATKEZELÉS PARTNERKEZELÉS DOKUMENTUMKEZELÉS HR MANAGEMENT KÉSZLETKEZELÉS KAMPÁNYKEZELÉS A Plutius letisztult, modern felülettel rendelkezik, könnyen átlátható, kezelése egyszerű és gyorsan tanulható. A Plutius ERP fejlesztője az IKRON Kft., egyben a 2014-ben Magyar Termék Nagydíjas, KKV-knak tervezett PEAS Vállalatirányítási Rendszer szállítója. Magyarország IT piacán 20 éve stabilan működő vállalkozás, olyan elégedett üzleti partnerekkel mint a Rolls-Royce, a Doktor 24 Egészségközpont, a TE-DI Trade Kft. vagy a Hunnect Fordítóiroda.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban