Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

PREMIUM ruhaipari szoftvercsomag

(Virág Hajnalka egyéni vállalkozó)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A modulok: Grafis CAD Szabásminta szerkesztő, szériázó, MTM egyedi méretre szerkesztő modulok (Ára: 1.495.000 Ft), automatizált terítékrajz készítő modul (Ára: 1.458.000 Ft), és automatizált digitalizáló modulok (Ára 730.000 Ft) együttes megvásárlása esetén 20% kedvezményt biztosítunk. A csomagár teljes ára 3.683.000 Ft, kedvezménnyel 2.946.400 Ft.

Ára: 4 849 160 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

3,59 MB
2021-06-09

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás

Telepítés helye

Telepített szoftver

A szoftverek olyan funkciókra terjed ki mint: a papír alapú szabásminta digitalizálása mesterséges intelligencia segítségével automatizált rendszerben, szabásminta szerkesztés és modellezés, automatizált szériázás, automatizált egyedi méretre szerkesztés (MTM), automatizált terítékrajz készítés, direkt kapcsolat plotterre, szabászgépre és textil nyomtatóra.

A szoftverek olyan funkciókra terjed ki mint: a papír alapú szabásminta digitalizálása mesterséges intelligencia segítségével automatizált rendszerben, szabásminta szerkesztés és modellezés, automatizált szériázás, automatizált egyedi méretre szerkesztés (MTM), automatizált terítékrajz készítés, direkt kapcsolat plotterre, szabászgépre és textil nyomtatóra. Ez azt azt jelenti, hogy a prototípus készítéstől kezdve minden minkafolyamat egy zárt rendszeren belül automatizált funkciókkal elvégezhető, egészen a szabásig. Az utomata szabászgépre küldött adatokat közvetlenül a szabászgép is olvasni tudja, illetve partner szabászat részére is átvihető. Grafis CAD ruhaiparis szoftvercsomag. Szabásminta szerkesztésére, modellezésre, szériázásra és terítékrajz készítésére alkalmas. A szoftverben grafikai elemek is illeszthetők a szabásmintára vagy terztékrajzra. Az adatokat plotter, vágóplotter és textilnyomtató közvetlenül kezeli. Grafis CAD ruhaipari szerkesztő program, amelynek segítségével professzionális szabásminták készíthetők a kreativitás és a technológia együttes alkalmazásával. Így kombinálhatjuk a hagyományos szabásminta szerkesztést a hatékony, intuitív, digitális folyamatokkal. Az automatizált digitalizáló modelban egyszerre több modell alkatrészei digitalizálhatók, a rendszerben azonnal továb szerkeszthetők vagy gyárthatók. A Grafis ruhaipari szarkesztő program a többi CAD rendszerrel ellentétben protokoll elven működik. Minden egyes lépés dokumentálva van a protokollban, és újra lehet futtatni különböző méretekkel (testmérés vagy készméret), hogy maximálisan illeszekedjen a kialakított forma a testre, akár egyedi méretben is. A program protokollált működése miatt a szériázás automatikusan történik a mérettáblázat alapján. A modellek egyedi mintázata eletén lehetőség van a mintaelemek, grafikák elhelyezésére, pozicionálására az alkatrészeken és a terztékrajzon egyaránt , így az alkészült dokumentumokat közvetlenül a digitális textilnyomtatóhoz tudjuk csatlakoztatni. A kész szabásmintákat terítékrajzokat emellett plotterhez, vágógéphez is közvetlenül csatlakoztatni lehet. Az egyéb CAD rendszerekkel való adatcsere érdekében az importálás és exportálás kezelőfelület integrálva van a Grafis CAD programban, így gond nélkül együtt lehet dolgozni gyártókkal. Az automata terítékrajz készítő modul biztosítja a maximális alapanyag felhsználsát. Az elkészült terítékrajzokat bármely potter vagy automata szabászgép tudja kezelni. A rendszer biztosítja a maximális alapanyag felhasználást illetve a gyártás-előkészítés munkafázisainak automatizálásával a mesterséges intelligencia segítségével gyors és költséghetékony munkavégzést.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

egyéb szolgáltatás

Kérdések a termékkel kacsolatban