Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

AMiX Int.Kereskedelemirányítási Rendszer 10 userre

(AX Software Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Ára: 690 000 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 655 500 Ft (darab ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

CRM, HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Telepített szoftver

Az AMiX Integrált Kereskedelemirányítási Rendszer cégünk üzleti megoldása mikro-, kis- és középvállalatok számára, amely lefedi egy cég működésével kapcsolatos összes folyamatot. Szoftverünk Microsoft Windows környezetben használható. Több mint 10 éve zajlik folyamatos fejlesztése, bővítése az ügyfeleinktől kapott visszajelzések alapján.

Az AMiX Integrált Kereskedelemirányítási Rendszer cégünk üzleti megoldása mikro-, kis- és középvállalatok számára, amely lefedi egy cég működésével kapcsolatos összes folyamatot. Szoftverünk Microsoft Windows környezetben használható. Több mint 10 éve zajlik folyamatos fejlesztése, bővítése az ügyfeleinktől kapott visszajelzések alapján. A finomítások mind azt a célt szolgálták, hogy a rendszer partnereink munkáját minél könnyebbé, gyorsabbá, hatékonyabbá tegye. Számtalan olyan funkciója van, melyek megkönnyíthetik a munkával töltött idejét, hogy azt hatékonyabban használhassa ki, és több ügyfelet tudjon elérni, több árut tudjon értékesíteni. Igényei szerint rugalmasan tudjuk illeszteni más rendszerekhez, legyen szó akár könyvelő programról, akár webáruházról, akár egyedi fejlesztésű szoftverekről. A rendszerbe lehetőség van beleépíteni egyedi fejlesztéseket, funkciókat az ügyfélnél felmerülő igények alapján. Az AMiX képes kiszolgálni az ország több pontján működő cégek igényeit is. Országos kommunikációs hálózat építhető ki a városokban levő telephelyek között. A központban minden adat megtalálható, statisztikázható. Automatikus rendelés továbbítás, számla letöltés, bevételezés funkciók állnak rendelkezésre a gyors áruforgalom megkönnyítésére.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban