Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Laurel Kereskedelmi Rendszer LKR (PROBASIC)

(Laurel Számítástechnikai Kft)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A kereskedelmi programcsomag árát (licenszdíj, csomagár) mérettől függően (pl. boltok, pénztárgépek száma, modulok,stb....) és a pontos igények ismeretében tudjuk megadni. (A feltüntetett ár egy tájékoztató ár /alap konfiguráció/). Érdeklődők részére ingyenes termékbemutatót tartunk.

Ára: 1 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 950 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

1022,65 KB
2021-03-22

Termék kategorizáció

Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Laurel cégcsoport 28 év szakmai tapasztalattal rendelkezik kereskedelmi rendszerek fejlesztésében, honosításában, bevezetésében, üzemeltetés támogatásában, melyet mintegy 18250 értékesítési végpont referencia igazol. Rendszereink lefedik a kereskedelem teljes vertikumát.

Laurel Kereskedelmi Rendszer LKR (ProBasic) készletvezető megoldás már akár a felhőben is! A legújabb fejlesztésű kereskedelmi megoldásunk már a jövőt képviseli, a legmodernebb, időtálló technológiával készült. Célunk volt, hogy egy bolt vagy áruházlánc kereskedelmi rendszere egy központi helyen legyen - akár egy adatparkban (felhőben), ebben az esetben még központi gépet sem kell venni, csak bérelni, a boltjok pedig erre a központi helyre feljelentkezve tudnak dolgozni. A Laurel Cégcsoport kiskereskedelmi rendszere gyors és eredményes értékesítést tesz lehetővé a kereskedelmi egységekben dolgozók számára, függetlenül attól, hogy kisebb üzletről vagy a legnagyobb áruházról van szó. Kiválóan alkalmazható többek között élelmiszert, cipőt, ruhaneműt, kulturális termékeket, tartós fogyasztási cikkeket, vegyi árut, szórakoztató elektronikai és mezőgazdasági termékeket árusítók számára. - Komplex kereskedelmi háttérrendszer - Moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy mindenki a maga számára megfelelő összeállításban vegye igénybe az új rendszer funkcionalitásait - Boltszelektív, és árszelektív központi irányítási lehetőség - Vonalkód-technikára épülő áruazonosítás - Fő- és alábontott cikkek kezelése - Többszintű felhasználói jogosultságkezelés - C + C, nagyker funkcionalitás támogatása - Központi és bolti funkciók jogosultság függően használhatók a rendszerben - Bolt-bolt közötti árumozgás félautomatikusan lekezelve (nem kell mindenkinek rögzíteni, automatikusan elkészülnek a párbizonylatok) - Boltközi átadások kezelése - Megrendelés, bevételezés, visszáruzás kezelése - Készletvezetés, készletkimutatások - Teljes körű törzsvásárló-kezelés - Felhasználó által definiált tartalmú forgalmi listák készítése - Mérlegsoros adatok gyűjtése - PC alapú pénztárgép integráció (Laura kasszaszoftverrel)

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

kereskedelem, gépjárműjavítás

Kérdések a termékkel kacsolatban