Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SSCM by projekto

(Oleander Informatikai, Kereskedelmi és Szolgálatató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A VállalkozzDigitálisan program keretén belül megrendelt szolgáltatások esetében díjmentesen biztosítunk 30 óra konzultációt.

Ára: 13 900 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Service System for Custom Manufacturing by projekto A Projekto egy integrált vállalatirányítási rendszer, amely lehetővé teszi a modern vállalatok számára, hogy cégük működéséről, erőforrás gazdálkodásáról, az értékesítés és a gyártás folyamatairól naprakész információkat szerezzenek.

A Service System for Custom Manufacturing by Projekto kimondottan az egyedi termékeket gyártó vállalatok értékesítési, gyártási, adminisztrációs, kontrolling és beszerzési, készletkezelési feladatait támogatja a vállalatok egyedi működésére optimalizálva. A rendszer testreszabása, beüzemelése és átadása minden esetben az adott vállalkozás egyedi igényeinek megfelelően vállalati tanácsadónk támogatásával történik. A Projekto moduláris felépítésű, így a vállalat növekedésével rugalmasan fejleszthető.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban