Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

AXEL PRO LITE Számlázó Program

(AXEL Professional Softwares Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

próbaidőszak (min. 2 hónap)

Ingyenesen letölthető demó változat 20% kedvezmény igénybevétele a listaárból.

Ára: 19 000 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 15 200 Ft (darab ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Elektronikus fizetés , Szolgáltatás menedzsment , Térinformatika (GIS) , Termékazonosítás (RFID)

Telepítés helye

Telepített szoftver

Ez a számlázó program mindent tud, amire vállalkozásának szüksége van. Mindezt egyszerűen, gyorsan, felhasználóbarát felülettel. Elege van a kézi számla írásból? A számlázó programok egyszerűbbé teszik életét, professzionálisabbá vállalkozását. Ezzel a szoftverrel a számlázás gyors, egyszerű.

Szoftverünk korszerű felhasználói felületének kezelése egyszerű és intuitív, amely a modern, átlátható megjelenésen kívül a kényelmes kezelést is szolgálja. A leggyakoribb funkciók a kedvencek főmenübe rendezhetőek, akár felhasználónként külön-külön. Szoftverünket a Felhasználó számára fejlesztettük és kezeléséhez nincs szükség sem speciális számítástechnikai tudásra, sem az adójogszabályok részletes ismeretére. A program rendelkezik ezen tudással, így leveszi a terhet az felhasználóról. Alkalmazkodva ügyfeleink eltérő igényeihez, az AXEL PRO termékcsaládunk négy különböző változatban érhető el, így Ön cégének egyedi igényeihez mérten választhat a LITE, PLUS, EXTRA és MAX csomagok közül. Válassza a mi szoftverünket, hogy jelentősen csökkentse a számlázással, adminisztrációval töltött időt és cége valódi tevékenységére tudjon koncentrálni. Az AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Programmal hatékonyabban fog működni cége. Minden programunk professzionális minőséget és használhatóságot garantál, igen kedvező áron.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban