Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Smart Project Enterprise

(Colt Hungária Tűzvédelmi és Klímakontroll Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

2 hónap

Ára: 9 000 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 8 550 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

6,39 MB
2021-02-04

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Termékazonosítás (RFID)

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A Smart Project abban segít Önnek, hogy határidőre és a megadott költségszint alatt szállítsa a projekt eredménytermékeit a szerződésnek megfelelően. Az Enterprise megoldásban kiemelt ügyfél-kapcsolattartó kezeli a felmerült partneri igényeket, valamint ebben a konstrukcióban érhető el a gyártás modul. Az operátori hozzáférések díja viszont mérsékelt.

A rendszerben megtalálhatók a nagyvállalati összetevők és a közepes cégek számára hasznos funkciók is. Az építőipari cégek legfontosabb igényeire adunk választ, a Költségvetés, Ütemterv és az emberi Erőforrások ütemezésével. Ilyen formán tervezhetővé és folyamatosan nyomon követhetővé válnak a projekt költségei és időráfordításai. A rendszert több mobilapplikációval is megtámogattuk, melyek a napi jelentések, a beszerzési feladatok és a gyártási operátori feladatok alkalmával nyújtanak segítséget. A különböző komponensek a szabványos Microsoft technológiára épülve importálhatók és exportálhatók. Így az Ütemterv esetében az MS Project, a Költségvetés és a Jelenléti napló esetében a Microsoft Excel formátumok képezik az adatcsere lehetőségét. Gyártás modulunk önállóan és a TEKLA tervező szoftverre épülve is hatékony segítséget nyújt a gyártási folyamatok létrehozásában és munkaállomásokra történő kiosztásában. Itt akár a több ezer tételes gyártási feladatokból felépülő projekteket is képesek vagyunk kezelni. Lehetőség van mintaprojektünk megtekintésére, egy gyár területén, ahol az éles gyártási folyamatokat tudjuk nyomon követni, a kiosztás, készre jelentés és monitorozás tekintetében. A Beléptető oktatás modul a kötelező munkavédelmi képzések terén segítség a vállalatok részére, ahol a munkaterület megközelítése vizsgaköteles. Ez a modulunk az általunk telepített beléptető rendszerekkel együttműködik, és monitorozható az üzemi területen történt mozgás. Több alkalmazásunk, hasonlóan a beléptető terminálokhoz, belépőkártyával aktiválható, ezzel is megkönnyítettük a szoftver kezelését.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

építőipar

Kérdések a termékkel kacsolatban