Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

PEAS Vállalatirányítási Rendszer (PRO)

(IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

csomagajánlat

A Magyar Termék Nagydíjas PEAS Vállalatirányítási Rendszer a KKV-k igényeinek megfelelően lett kifejlesztve. PRO csomag keretében a komplex rendszert 10% kedvezménnyel kínáljuk. Az ajánlati ár függ a kiválasztott modulok számától, komplexitásától, a felhasználói létszámtól és kapcsolódó szolgáltatásoktól. Az Ön cégére szabott, egyedi ajánlatért keressen bennünket a peas.hu weblapon!

Ára: 54 890 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 49 401 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

4

villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás
KreaTherm Kft.
adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység
Starcopy Kft.
szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
Mechatronik Automatika Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
TE-DI TRADE Kereskedelmi Kft.

A PEAS Vállalatirányítási Rendszer kifejezetten a KKV-k igényeinek megfelelően lett kifejlesztve, hogy támogassa a hazai vállalkozások napi működését, munkafolyamatait. A Magyar Termék Nagydíjas PEAS moduláris felépítésű ERP, mely megfelel a magyar jogi- és számviteli szabályoknak. Szállítója, az IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft. 20 éve van jelen az IT szektorban.

A PEAS Vállalatirányítási Rendszer teljes egészében magyar fejlesztésű szoftver a 20 éves szakmai múlttal rendelkező IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.-től. A piacon több nagy és nehézkes vállalatirányítási rendszer érhető el, ezek jórészt túl robusztusak a KKV-k igényeihez, a nagyvállalati megoldások komoly költséget jelentenek. Ezzel szemben a kisebb, egyszerűbb és rugalmatlanabb ERP-k bevezetése túl sok kompromisszumot igényel. A 2014-ben Magyar Termék Nagydíjat nyert PEAS Vállalatirányítási Rendszer kifejezetten a hazai KKV-k részére lett kifejlesztve, tekintettel a magyar számviteli, jogi környezetre, a hazai vállalkozások igényeire szabva. A PEAS segítségével gördülékennyé teheti ügyvitelét, egyszerűsítheti és automatizálhatja egyes munkafolyamatait, mérhetően növelve vállalkozása versenyképességét. A PEAS Vállalatirányítási Rendszer számos eszközt biztosít a határidők betartására a számlázás, az értékesítés, az ügyfél-kapcsolatok vagy a projektkezelés területén. Nincs szüksége másik rendszerre vagy kiegészítő szoftverekre! A PEAS Vállalatirányítási Rendszer moduláris felépítése miatt rendelkezik minden olyan funkcióval, amely szükséges egy magyar KKV napi operatív működéséhez, és segít megalapozni stratégiai döntéseit. Speciális, cég-, vagy iparág specifikus szoftvert használ, amely nélkülözhetetlen? A PEAS Vállalatirányítási Rendszer rugalmasan illeszthető bármely speciális szoftverhez, így a célszoftverből származó adatok automatikus módon átemelhetők az ügyviteli rendszerbe. A PEAS letisztult, átlátható, logikus felépítése miatt könnyen megérthető az informatikában kevésbé jártasok számára is. A rendszer nagy adatmennyiségnél is megőrzi stabilitását és gyorsaságát, köszönhetően a legkorszerűbb technológiának. A csúcstechnológiát képviselő adatbázis-kezelő rendszer biztosítja céges adatainak védelmét, így adatvesztés nem fordulhat elő. Projektjeinek, feladatainak, értékesítéseinek pillanatnyi állapota érdekli? Több telephelyen dolgozó kollégái munkáját szeretné összehangolni? Megszüntetné a többszörös adatrögzítést? Szeretné bármikor, bárhonnan elérni adatait, ellenőrizni a munkafolyamatokat vagy támogatni a home office-t? Az asztali alkalmazások ideje lejárt. A PEAS Vállalatirányítási Rendszer futtatásához csupán egy internetkapcsolattal és webböngészővel rendelkező eszközre van szüksége. A rendszerben minden információ azonnal elérhető – akár utazás közben, mobil platformról is.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban