Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Forrás integrált ügyviteli (ERP) rendszer_01

(GriffSoft Informatikai Zrt.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

A Forrás rendszerhez minden felhasználónak licencet kell vásárolnia, amennyiben a felhasználók száma eléri a 20 főt, akkor -10% árkedvezményt tudunk biztosítani.

Ára: 250 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 225 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

747,98 KB
2021-02-04

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház)

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

3

feldolgozóipar
Szentes Frigo Kft.
feldolgozóipar
Architec Plus Kft.
feldolgozóipar
Tetrabbit Kft.

A Forrás integrált ügyviteli rendszer teljes körűen támogatni képes egy vállalat pénzügyi-számviteli, eszkönyilvántartás, termelési, készletkezelési, kereskedelmi, beszerzési és kontrolling igényet. A szoftverre nem dobozos megoldás kell tekinteni, a rendszert használó partnereink saját folyamataira illesztjük. Testreszabás, bevezetés díja: 150.000,- Ft + ÁFA / licenc.

Forrás ügyviteli rendszer sztenderd alrendszerei más-más területet fednek le a különböző beállításokban: a pénzügy-számviteli, a készlet-eszköz, illetve a beszerzési alrendszer. Ezekhez képest nyújt további szolgáltatást minden területen a leltárazási funkció. Természetesen vállalkozási szférában szinte minden cég használja a kereskedelmi alrendszert, a költségvetési szférában pedig a kötelezettségvállalási modult és funkciókat. A Forrás szoftver nyitottsága révén szinte tetszőleges struktúrájú más rendszerekkel integrálható. Felhasználói igény esetén lehetőség van akár a meglévő modulok funkcionális továbbfejlesztésére, akár új Forrás modulok kifejlesztésére is. A Forrás további jellemzői: • Moduláris felépítés • Ügyvitelileg zárt rendszer • Egyszeres adatfeldolgozás • Szabad paraméterezhetőség • Széles funkcionalitás • Többszintű jogosultsági rendszer • Saját vezetői információs rendszer • Több devizanem egyidejű kezelése • Felhasználó által definiálható, egyszerűen szerkeszthető lekérdezések, adatvisszanyerés • Tetszőleges számú vállalati adatbázis kezelése • Beépített eszköztár adatimportálásra, exportálásra • Saját bevezetési módszertan A Forrás ügyviteli rendszer illeszkedik a felhasználók munkaszervezési és információs igényeihez, olyan általános keretet biztosít, melyet a felhasználó egyedi igény szerint tölthet ki konkrét tartalommal. Forrás bevezetési szolgáltatása A Griffsoft Informatikai Zrt. a bevezetést projekt ütemterv alapján, projektmenedzseléssel végzi. Az üzembe helyezés során alkalmazási szintű képzést és konzultációt biztosít az ügyfél oktatási tervében meghatározott szakemberei részére. E mellett még gondoskodik a bevezetett rendszer követéséről és karbantartásáról. A bevezetés mérhető eredményessége csak úgy biztosítható, ha a Griffsoft Informatikai Zrt. ezeket a feladatokat maradéktalanul elvégzi. A bevezetési projekt sikere a Griffsoft Informatikai Zrt. és az ügyfél közös felelőssége. Az érdemi bevezetést természetesen vállalatunk végzi, de az ügyfél feladata az általa delegált projekt tagok kiválasztása, a személyi feltételek biztosítása és a bevezetői munka támogatása. A bevezetés az ügyfélnél az egyes funkcionális területek vezetőitől havi 10-25 óra rendelkezésre állást igényel. A sikeres bevezetéshez szükséges, hogy az ügyfél belső projekt-csoportjának legyen kinevezett vezetője, és hogy az ügyfél vezetői a bevezetési munkákat folyamatosan ellenőrizzék, értékeljék, a konfliktushelyzeteket rendszerszintű döntésekkel oldják fel. Ennek ráfordítás igénye vezetőnként 1-2 óra hetente. Több éves szakmai tapasztalatának köszönhetően a GriffSoft Informatikai Zrt. vállalja mind a költségvetési szervekbe, mind pedig a kisebb és nagyobb önkormányzatokhoz történő Forrás SQL bevezetést.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban