Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Solid Edge Wiring and Harness Design

(Enterprise Communications Magyarország Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Alaptermék: Solid Edge Wiring and Harness Design 3D tervező szoftver licence 1 felhasználóra + éves követés + 3 napos alap felhasználói tréning 1 fő részére
Kapcsolt termék: Edgecam Advance Milling maró csomag CAM szoftver 1 felhasználó szoftverkövetés, tanfolyam 10 500 EUR

Ára: 4 100 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 3 280 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Solid Edge Wiring and Harness Design szoftvercsomag egy villamos tervező eszköz elektromos rendszerek huzalozásának és kábelkorbácsainak a tervezésére különböző iparágak számára, mint például speciális gépek, speciális járművek vagy orvostechnikai berendezések.

A Solid Edge Wiring and Harness Design szoftvercsomag egy villamos tervező eszköz elektromos rendszerek huzalozásának és kábelkorbácsainak a tervezésére különböző iparágak számára, mint például speciális gépek, speciális járművek vagy orvostechnikai berendezések. A szoftvercsomag kábelkorbács tervezési részével a huzalozási tervek alapján elkészült kábelekből lehet elkészíteni a korbácsokat a feladatoknak megfelelően. A szoftverbe épített tervezési szabályokat ellenőrző funkciók biztosítják a megfelelő tervezési folyamatokat. A rendszerbe épített intelligens elemkönyvtár segíti és vezeti a tervezési folyamatban az automatikus alkatrész kiválasztást. A Solid Edge Wiring and Harness Design modul, mint a Solid Edge szoftvercsalád tagja összekapcsolt üzemmódban dinamikusan biztosítja a villamos (ECAD) és gépészeti (MCAD) tervező modulok közötti együttműködést, kereszt-ellenőrzést és a dinamikus adatfrissítést.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
  • adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység

Kérdések a termékkel kacsolatban