Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

sERPa PROFESSIONAL ERP (SQL+bevezetés)

(PROGEN Mérnöki Fejlesztő és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Cégünk részletes üzleti folyamatfelmérést készít szerződő Partnereinknek. A bevezetési csomag magában foglalja a paraméterezési, testreszabási, munkákat valamint a programhasználat betanítását, az SQL szerver licenszet és a bevezetést.

Ára: 70 000 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Telepített szoftver

A sERPa PROFESSIONAL ERP Rendszer (SQL szerverrel és bevezetéssel) fejlesztése során elsődleges célunk, hogy megértve Partnereink igényeit olyan kontrolling szemléletű rendszereket fejlesszünk és építsünk ki, amely biztosítja a tudatos vállalatvezetést, a hatékony folyamatokat és az átlátható, eredményes működést.

A sERPa rendszer alkalmas logisztikai, kereskedelmi, pénzügyi, számviteli továbbá termelésirányítási és készletgazdálkodási feladatok ellátására. Segítségével azonnal rendelkezésre állnak a vállalatvezetéshez szükséges naprakész információk, nyilvántarthatóak és nyomon követhetőek a cég munkafolyamatai, tevékenységei. Különböző szintű lekérdezések és összesítések, műszerfalak segítik az operatív feladatok elvégzését és támogatják a gyors vezetői döntéshozatalt. Moduláris felépítésének köszönhetően rugalmasan igazodik a vállalkozás valós igényeihez, képes mind felhasználószámban, mind pedig funkcionalitásban együtt növekedni a céggel. A folyamatos frissítéseknek köszönhetően mindig a legmodernebb megoldásokat nyújtja a felhasználóinak. A sERPa rendszer általános funkciói olyan valamennyi felhasználó számára elérhető modulok, melyek megkönnyítik, áttekinthetővé és hatékonyabbá teszik a mindennapi munkát. Ilyen modulok a Keretrendszer, amely jogosultsági rendszer alkalmazásával védi a vállalkozás adatait, biztosítja az illetékességi köröknek megfelelő betekintési lehetőségeket. A sERPa az alapvető pénzügyi, könyvelési feladatok ellátásán túlmenően további lehetőségeket kínál a kontrolling és tervezés számára is. Korlátlan cég korlátlan számú bizonylat kezelhető a rendszerben. Vállalatcsoportok esetében lehetőség van konszolidált mérleg és eredmény-kimutatás készítésére. A programmal elkészíthető a magyar jogszabályoknak megfelelő Áfa bevallás és annak az alátámasztására szolgáló analitika. A bevallás kiexportálható a NAV ÁNYK programjába. A sERPa integrált HR funkciókkal rendelkezik, mely lehetővé teszi modul a dolgozók bérhez kapcsolódó adatainak nyilvántartását, a bérszámfejtést, rendelkezik a TB kifizetőhelyi feladatok ellátására szolgáló kiegészítő funkciókkal. A logisztikai folyamatok – a beszerzéstől a kiszállításig – hatékony menedzselése teljes körű és rugalmas rendszert igényel, amely a vállalkozás sajátosságait figyelembe véve és azokhoz alkalmazkodva naprakész és pontos információkkal szolgál. A sERPa logisztikai moduljai rugalmasan testre szabhatóak, az igények széles körét kielégítő készletgazdálkodási és anyagkönyvelési rendszert alkotnak. A sERPa rendszer több moduljához kapcsolható mobil eszköz funkció, mely böngészőn keresztül bármely mobil eszközön történő elérést biztosít. A sERPa gyártási, termelési tevékenységet támogató moduljai lehetőséget biztosítanak akár egyedi gyártás, akár egyszerű gyártáskövetési feladatok kezelésére. Segítségével egységes rendszerben kezelhetők a gépek, berendezések, termelő eszközök adatai (üzemidő, élettartam, karbantartási idő) kezelhetők a gyártási rendelések. Definiálhatók termékenként a termelési törzsadatok , ütemezhetők a gyártási folyamatok, gyártási műveletek. A rendszerben automatizálhatók a készletmozgások, tervezhetők a gyártáshoz kapcsolódó beszerzések.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban