Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

medMátrix orvosi betegnyilvántartó (10 user)

(Hospitaly Egészségügyi Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

További kedvezményként biztosítjuk a szoftver bevezetéshez kapcsolódó felmérés ingyenes elvégzését 2 óra időtartamban. (A kiszállási díjat a kedvezmény nem foglalja magába.) A feltüntetett ár maximum 10 egyidejű felhasználóra (user) vonatkozik. Több user igénylése esetén az ár további egyeztetés kérdése.

Ára: 4 250 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 3 400 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

5

humán-egészségügyi, szociális ellátás
Maternity Magánklinika Kft
humán-egészségügyi, szociális ellátás
Róbert Károly magánkórház Kft.
humán-egészségügyi, szociális ellátás
Inspiromed Kft
humán-egészségügyi, szociális ellátás
Reprosys Egészségügyi Kft
humán-egészségügyi, szociális ellátás
Tridermis Kft.

A medMátrix rendszer hatékonyan támogatja a kórházi/szakrendelői adminisztrációs munkafolyamatokat, garantálja, hogy minden szükséges adat egyszer, egy helyen történő rendszerbe kerülését, majd ezt követően minden jogosult számára történő elérhetőséget, A rendszer az intézményi betegellátási munkafolyamatának valamennyi szegmensének informatikai feldolgozását és nyilvántartását biztosítja.

A rendszer teljes körűen integrált, egységes adatmodellre épülő, negyedik generációs fejlesztőeszköz segítségével kialakított alkalmazás, amely több mint 30 éves egészségügyi intézményi működési tapasztalatot hordoz funkcionalitásában. A rendszer stabilitását MS-SQL alapú relációs adatbázis kezelő biztosítja. A jelenleg támogatott verziók Microsoft SQL Server 201x típusok. A Hospitaly medMátrix rendszer teljes mértékben magyar szakemberek által tervezett, fejlesztett és működtetet rendszer, mely sikeresen és hibamentesen működik országos intézetben, megyei és városi kórházakban, szakkórházakban, szakrendelőkben, magán intézményekben, háziorvosi térségi hálózatban. Ennek megfelelően tekinthető olyan ún. dobozos terméknek, amelyik képes a beállítások segítségével a legkisebbtől a legbonyolultabb intézményi struktúrát támogatni. A Hospitaly medMátrix rendszer mind skálázhatóságát, mind modularitását tekintve a legmesszebb menőkig kielégíti a méretgazdaságosság és a változásmenedzselés igényeit is. Magyar nyelvű kezelési útmutató és egyértelmű jelölésmód támogatja a nagyszámú felhasználót a rendszer működtetésében. Termékünk moduljait a két dominánsan előforduló ügyfélkör szempontjainak megfelelően a következő csomagokban is kínáljuk: * Hospitaly „medMátrix” Közfinanszírozott Medikai Rendszer * Hospitaly „medMátrix” Magánszolgáltató Medikai Rendszer * Hospitaly „medMátrix” Szakrendelői Medikai Rendszer

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

humán-egészségügyi, szociális ellátás

Kérdések a termékkel kacsolatban