Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Droposal árajánlatkészítő

(Inflex Studio Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Amennyiben egynél több felhasználó veszi igénybe a rendszert, abban az esetben mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani az árból.

Ára: 8 900 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 8 010 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

6,19 MB
2022-01-15

Termék kategorizáció

CRM, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Táv- és csoportmunka támogatás, Internetes értékesítés (webáruház)

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

kereskedelem, gépjárműjavítás
Onlinemárkabolt Magyarország Kft.
adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység
Diamondbooks Kft.
építőipar
Steellab Kft

A Droposal egy modern felhő alapú árajánlat készítő szoftver, mellyel néhány kattintásra egyszerűsíthető az ügyfélkezelés adminisztratív folyamatait. Nem csak a céged arculatára szabott egyedi árajánlatot készítheted el pillanatok alatt, hanem az árajánlat utánkövetését is automatizálhatod, mellyel hatékonyabbá válik az értékesítés.

Értékesítés támogatás Beépített notification rendszernek köszönhetően, a rendszer azonnal értesítést küld amint ügyfeled megnyitotta az ajánlatodat. Láthatóvá válik, hogy az ügyfél mikor és hányszor olvasta az ajánlatot. Így elsőként teheted meg az utánkövetési lépéseket ügyfeled irányába, nincs több várakozás, felgyorsul az értékesítés. Vezetői döntéstámogatás statisztikával A Droposal részletes statisztikájának köszönhetően támogatja az adat alapú vezetői döntéshozatalt, segít optimalizálni az értékesítési folyamatot. Így kevesebb ráfordított idővel hatékonyabbá és eredményesebbé válik az értékesítés. A részletes Statisztika felület átláthatóságot biztosít, így pontosan látszik, egy értékesítő/ értékesítési csapat teljesítménye. Hitelesítés elektronikus aláírással Elektronikus aláírásnak köszönhetően az ügyfél egy pár kattintással elfogadhatja és aláírhatja az ajánlatot. Integrációk A Droposal egy modern szoftver, ezért a nyitott kapcsolódást helyezi előtérbe. Számos integrációnak köszönhetően kiegészítő hatékonyságnövelő szoftverként összekapcsolható meglévő webáruházzal és CRM rendszerrel. Interaktív ajánlat Web alapú interaktív digitális ajánlatodhoz, ügyfeleid közvetlenül kommentelhetnek és kérdezhetnek. Saját domain beállítással, a digitális ajánlat céges értékesítési felületként is funkcionál. A digitális ajánlatot hagyományos PDF-ként is le lehet tölteni. Adatbiztonság A Droposal AWS-en (Amazon Web Service) fut, napi többszörös adatmentés a biztosíték arra, hogy semmi sem veszik el, minden ügyleted biztonságban van. Design sablonok Design sablonok és árajánlat minták újra és újra felhasználhatóak, ami rengeteg időt spórol egy vállalkozásnak. A sablonok automatizmusnak köszönhetően céges brandre szabhatóak. Tartalomkönyvtár Előre feltöltött szöveg és email sablonok csökkentik a szövegírással töltött időt. Saját sablonokkal is bővíthetjük a tartalomkönyvtárunkat. Technikai támogatás Magyar nyelvű program, magyar technikai támogatással. Az online tudástár és chates ügyfélszolgálat mindenkinek a rendelkezésére áll.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban