Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

BASIC ruhaipari szoftvercsomag

(Virág Hajnalka egyéni vállalkozó)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

A szoftver gyakorló verziója ingyenesen elérhető. a gyakorló verzió időben nem korlátozott. Funkcióit tekintve a teljes eszköztárat tartalmazza. Az itt készült modellek nyomtatása, továbbítása nincs engedélyezve. A szoftver alkalkalmazásának elsajátításához teljes mértékben elegendő. Az oktatóanyag felhsználói útmutatót és oktatóvideokat is tartalmaz. Oktatóvideók a Divattech Facebook oldalon.

Ára: 1 718 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

3,59 MB
2020-12-17

Termék kategorizáció

tervezői célszoftver

Telepítés helye

Telepített szoftver

Grafis CAD ruhaiparis szoftvercsomag. Szabásminta szerkesztésére, modellezésre, szériázásra és terítékrajz készítésére alkalmas. A szoftverben grafikai elemek is illeszthetők a szabásmintára vagy terztékrajzra. Az adatokat plotter, vágóplotter és textilnyomtató közvetlenül kezeli.

Grafis CAD ruhaipari szerkesztő program, amelynek professzionális szabásminták készíthetők a kreativitás és a technológia együttes alkalmazásával A Grafis CAD egy innovatív , mely segít a ruhák és technikai textilek megtervezésében. Így kombinálhatjuk a hagyományos szabásminta szerkesztést a hatékony, intuitív, digitális folyamatokkal. A Grafis ruhaipari szarkesztő program a többi CAD rendszerrel ellentétben protokoll elven működik. Minden egyes lépés dokumentálva van a protokollban, és újra lehet futtatni különböző méretekkel (testmérés vagy készméret), hogy maximálisan illeszekedjen a kialakított forma a testre, akár egyedi méretben is. Így tehát a Gafis CAD programban a szériázás nem szériaértékek megadásán alapul, hanem az egész felépítés újraszámolása minden méretben. A Gafis CAD ruhaipari szerkesztő program protokollált működése miatt a szériázás automatikusan történik a mérettáblázat alapján. De nem vesszük el a felhasználó szabadságát, hogy aktívan méretezzen egyéni igényeinek megfelelően. Így a modell teljesen a felhasználó kezében van. A Grafis CAD szabásminta szerksztő szoftver automatikusan összefüggéseket hoz létre az alkatrészek között. A modell alapszerksztésének változtatása az alkatrészeken is automatikusan változtatásra kerülnek. Így az egymáshoz illesztett alkatrészek hosszában nem történik változás, legyen akármilyen bonyolult is a szabásminta. Ezek az összefüggések gyors és hatékony módon segítenek a különféle modellvariációk létrehozásában. A modellek egyedi mintázata eletén lehetőség van a mintaelemek, grafikák elhelyezésére, pozicionálására az alkatrészeken és a terztékrajzon egyaránt , így az alkészült dokumentumokat közvetlenül a digitális textilnyomtatóhoz tudjuk csatlakoztatni. A kész szabásmintákat terítékrajzokat emellett plotterhez, vágógéphez is közvetlenül csatlakoztatni lehet. Az egyéb CAD rendszerekkel való adatcsere érdekében az importálás és exportálás kezelőfelület integrálva van a Grafis CAD ruhaipari szerkesztő programban, így gond nélkül együtt lehet dolgozni gyártókkal Ha más ruhaipari szerkesztő programból importált vagy digitalizált mintadarabokról szeretnénk t abban az esetben sem hagyható figyelmen kívül a szériázás. A szériázás hagyományos módon ugrásértékekkel is kiszámítható a protokollált lépések nélkül. Előny továbbá, hogy saját modelleket lehet létrehozni a ruhaipari szerkesztő program teljesen egyedülálló interaktív alapszerkesztés segítségével. Ezeket könnyedén, interaktívan csúszkával vagy értékbeírással lehet alakítani, sokféle lehetőség érhető el a megfelelő optimalizáció és modellkialakítás céljára. Az új, interaktív alapszerkesztések a ruhaipar minden területét magában foglalják, valamint az olyan speciális területeken is, mint pl. sportruházat, alsónemű, kiegészítők , táska gyártása.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
  • oktatás

Kérdések a termékkel kacsolatban