Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

EuroStone 1.9 Keretrendszer

(SW STÚDIÓ Szoftverforgalmazó, -készítő, Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A Modern Vállalkozások Programban regisztrált cégek számára 20% kedvezményt adunk és többletszolgáltatásként egy személyes és ingyenes bemutató keretében ismertetjük a EuroStone vállalatirányítási szoftver lehetőségeit az önök igényeit figyelembe véve.

Ára: 3 625 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 2 900 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Térinformatika (GIS)

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

3

feldolgozóipar
Salzgitter Mannesmann Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
Nagoya Kft.
feldolgozóipar
Lux Kft.

Szoftverünket minden esetben egyedi igényekre szabjuk, így az a gazdaság legszerteágazóbb területein is alkalmazható. Jellemző, hogy olyan partnereknek szállítunk, akik más rendszerekkel nem tudták az elvárásaiknak megfelelő integráltságot elérni.

Vállalatirányítás, ahogyan azt kell A digitális integráltság manapság kritikus szerepet tölt be a vállalkozások életében – a szemléletnek, a céloknak és a hosszú távú terveknek is valós alapokon kell nyugodniuk. Mi lehetőséget kínálunk cégének, hogy olyan digitális vállalati irányítást alakítson ki, amely megbízható áttekinthető és hatékony. Sikerünk kulcsa, hogy a modell kialakításakor a gyökerekig megyünk. Szoftverünket minden esetben egyedi igényekre szabjuk, így az a gazdaság legszerteágazóbb területein is alkalmazható. Jellemző, hogy olyan partnereknek szállítunk, akik más rendszerekkel nem tudták az elvárásaiknak megfelelő integráltságot elérni. A klasszikus integráció magában foglalja a vevői és szállítói folyamatok összehangolását, kiegészítve ezt készletkezeléssel és pénzügyi folyamatokkal. A teljes integráció egyesíti ezt dokumentumkezeléssel, feladat és projektkezeléssel, könyveléssel és más egyéb információáramlással. Fontos része a vállalatközi kommunikáció, a dokumentumok és feladatok egymás közötti cseréje –modern vállalatirányítási rendszert szállítunk, melyet főleg paraméterezésekkel és nem programozással szabunk személyre, ami csökkenti a bevezetési kockázatokat. Vállalatirányítási megoldásaink egy átlátható, minden területre kiterjedő platformba integrálják cége valamennyi tevékenységét. Referenciáink: Salzgitter Mannesmann Kft. Fő tevékenysége acél áruk kereskedelme. A telepített EuroStone rendszerben a vállalat szinte minden folyamatáról van adat, ezek röviden: Szállítói folyamatok: áruk bevezetése tárhelyekre, szállítói számlák rögzítése és kiegyenlítése. Vevői folyamatok: rendelések és foglalások nyilvántartása, fuvarszervezés, vevő számlák rögzítése és kiegyenlítése, webshop. Belső folyamatok: gyártások kezelése (darabolások), automata könyvelés, projekt kezelés. Nagoya Kft. Fő tevékenysége targoncák értékesítése és beszerzése. A telepített EuroStone rendszerben a vállalat szinte minden folyamatáról van adat, ezek röviden: Szállítói folyamatok: áruk bevezetése tárhelyekre, szállítói számlák rögzítése és kiegyenlítése. Vevői folyamatok: rendelések és foglalások nyilvántartása, szervíz munkák adminisztrálása, vevő számlák rögzítése és kiegyenlítése. Belső folyamatok: automata könyvelés, targonca munkálatok. Lux Kft. Fő tevékenysége műanyag alkatrészek fröccsöntése. A telepített EuroStone rendszerben a vállalat szinte minden folyamatáról van adat, ezek röviden: Szállítói folyamatok: áruk és alapanyagok bevételezése tárhelyekre, szállítói számlák rögzítése és kiegyenlítése. Vevői folyamatok: rendelések és foglalások nyilvántartása, vevő számlák rögzítése és kiegyenlítése. Belső folyamatok: gyártás nyomkövetése, alapanyagok, félkész és késztermékek mozgatása tárhelyek között.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban