Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Solid Edge Premium

(Enterprise Communications Magyarország Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Alaptermék: Solid Edge Premium 3D tervező szoftver licence 1 felhasználóra + éves követés + 3 napos alap felhasználói tréning 1 fő részére
Kapcsolt termék: Edgecam Advance Milling maró csomag CAM szoftver 1 felhasználó szoftverkövetés, tanfolyam 10 500 EUR

Ára: 3 700 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 2 960 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Solid Edge® egy olyan 2D/3D CAD rendszer, mely a szinkronmodellezési technológia révén gyorsabb tervezést és revíziókezelést tesz lehetővé, valamint az importált adatok könnyebb kezelhetőségével segíti a cégeket, hogy jobban és gyorsabban tervezhessenek.

A Solid Edge egy olyan komplex és skálázható digitális tervezőrendszer, mely a felhasználók igényeihez igazodva a hatékony 2D-s műhelyrajzkészítéstől a haladó szintű 3D-s rendszerig – szereléstervezés, automatizált rajzkészítés, szimuláció és szerelési alkalmazások – számos kimagasló megoldással támogatja a mérnöki munkát. Mérnöki szimulációs eszközökkel pl.: szilárdságtani méretezést. A Solid Edge-be fejlesztett szinkronmodellezési technológia segítségével cége jobban és gyorsabban tervezhet. A mérnökök lerövidíthetik a modellek létrehozására szánt időt az előtervezés szükségessége nélkül. A módosítások is gyorsabban megoldhatók, illetve az importált 2D-s vagy 3D-s adatok újrafelhasználása is egyszerűbbé válik. Ez a különleges technológia elősegíti a termékek gyorsabb piacra juttatását és a vevői igények jobb kiszolgálását a tervezési költségek csökkentése mellett.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
  • adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység

Kérdések a termékkel kacsolatban