Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Távmunka szabályzat és folyamatok kialakítása

(Pethes Tamás Dávid Egyéni Vállalkozó)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Támogatjuk a magyar cégeket, vállalkozásokat! 40%-os kedvezménnyel vállaljuk a távmunka kialakításának szabályzatát, ha itt igényel voucher-t.

Ára: 90 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 54 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

internet hozzáférési szolgáltatás, Infrastruktúra szolgáltatás, tárhely szolgáltatás, online jogi szolgáltatás, rendszerintegrációs tanácsadás, IT biztonsági tanácsadás, egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A távmunka rengeteg kihívást rejt, de ha van egy jól meghatározott szabályzata, rengeteg gondot elkerülhet. Szolgáltatásunk keretein belül számos olyan eszközt is ajánlunk, amelyek könnyítik a távoli munkát és biztonságosabbá teszik azt.

Abban segítünk, hogy olyan folyamatokat alakítsanak ki, amelyek biztonságosabbá és hatékonyabbá teszik a távmunkát. Ezeket a folyamatokat egy információbiztonsági szabályzatba foglalujk bele, keretet adva az egész rendszerüknek. Tíz éves multis tapasztalat alatt rengeteg digitális eszköz ismeretére tettünk szert, így biztosak lehetnek abba, hogy a szabályzat és a benne meghatározott folyamatok biztonságosabb és hatékonyabb irányba tereli cégüket. Hogyan érik el otthonról a céges adatokat a dolgozók? Biztonságos az elérés módja? Frissítve vannak a rendszerek és nincsenek ismert sérülékenységei? Van jelszókezelő rendszerük, amely lehetővé teszi, hogy egy lépésből elérjen minden szükséges fiókot? Milyen esélyei lennének egy rosszakaró hackernek Önök ellen? Fel vannak készülva az incidensekre? Ha ellopnak egy eszközt mi fog történni a rajta levő adatokkal? Tudta, hogy ha a böngészőbe tárolja a jelszavakat, akkor pár másodperc alatt ellophatóak? Az első alkalom egy két órás konzultáció, amely alatt átbeszéljük a jelenlegi folyamataikat és lehetőségeiket. Ebből összeállítunk egy javaslatot a szabályzatra. Azt követően újabb, egy órás konzultáción, a visszajelzések alapján módosítunk. A harmadik konzultáció alatt pedig véglegesítjük a szabályzatot és javaslatokat teszünk a bevezetésre vonatkozóan.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban