Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Biztonsági adatmentés, titkosítással (konzultáció)

(Pethes Tamás Dávid Egyéni Vállalkozó)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

A vállalkozzdigitalisan.hu weboldalon keresztül érkező klienseknek 20% kedvezményt adunk.

Ára: 20 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 16 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

internet hozzáférési szolgáltatás, Infrastruktúra szolgáltatás, tárhely szolgáltatás, online jogi szolgáltatás, rendszerintegrációs tanácsadás, IT biztonsági tanácsadás, egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A mentései nincsenek biztonságba kriptográfia nélkül. Segítünk kialakítani egy olyan rendszert, amely akkor is megvédheti az adatait ha ellopják a tárolóeszközöket vagy feltörik a mentésre használt online fiókokat.

Legyen szó a saját biztonsági mentés rendszeréről, amelyet Önök adminisztrálnak vagy felhő (cloud) alapú megoldásokról, az adatok titkosítása ma már elengedhetetlen. Nem csak a támadók ellen, de jogi oldalról is erősíti a vállalkozásokat, ha megfelelő kriptográfiát alkalmaznak - jó példák erre a GDPR tikosítás alkalmazásaival kapcsolataos pontok. Még ha el is lopták az adatokat, de nem tudják visszafejteni azokat a rosszindulatú hackerek, akkor sikeresen védekeztünk, az adatszivárgást elkerültük ezen a ponton. Segítünk Önöknek bevezetni egy ilyen rendszert vagy a már meglevő rendszert átalakítani, úgy hogy az a modern kriptográfián keresztül is biztosított legyen. Tegyen az adatai védelmének érdekében és a biztonsági mentések mellett, titkosítsa azokat!

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban