Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Sharepoint egyedi oldal elkészítése

(Display Computer Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik

Ára: 1 000 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 950 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

13,72 KB
2020-09-24

Termék kategorizáció

Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A Microsoft SharePoint egy a Microsoft által a csoportmunka támogatására, fájlok megosztására és weboldalak közzétételére kifejlesztett szoftvercsalád, amely szorosan integrált a Microsoft Office program csomaggal, ám annak megléte nem előfeltétele a használatának.

Közös naptárak vezetése Egyszerűen követhető, melyik alkalmazott hol van éppen, mikor fog ráérni. Microsoft Office integráció eredményeképp felvehető megosztott naptárként a Microsoft Outlook programba, és a megtekintés mellett onnan közvetlenül szerkeszthető is. Közös feladatlisták vezetése A felmerülő feladatokat megosztott listába felvezetve az alkalmazottak magukhoz rendelhetik azokat, ily módon automatizálva a feladatkiosztást, és egyszerűsítve a követést. Szintén felvehető megosztott feladatlistaként a Microsoft Outlook programba, és a megtekintés mellett onnan közvetlenül szintén szerkeszthető. Közös névjegyzékek vezetése Lehetővé teszi a vállalat ügyfelei és partnerei névjegyeinek közös nyilvántartását. Szintén felvehető megosztott névjegyzékként a Microsoft Outlook programba, és a megtekintés mellett onnan közvetlenül szintén szerkeszthető. Dokumentum tárak A közös használatú dokumentumok egyszerű eléréséhez és szerkesztéséhez. A dokumentumok verziózhatók. A szerkesztési ütkézesek megelőzésére lehetőség van a dokumentumok kivételére, majd beadására. Faliújság A friss hírek, bejelentések egyszerű közzétételéhez. Vitafórum A publikus fórumok mintájára a vállalaton belül biztosít egyszerű felületet az eszmecserére. Felmérések Adott felhasználók véleményének, elégedettségének egyszerű felmérésére. Workflow-k Segítségével komplex munkafolyamatokat igénylő feladatok elvégzéséhez egy komplett megoldást hozhatunk létre. Pl. bejövő szervizigények kezelése, help desk ticket rendszer létrehozása.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban