Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

GSV ügyviteli rendszer

(GlobeSoft Szoftverfejlesztő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

2 év díjmentes fenntartást és terméktámogatás

Ára: 19 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

CRM, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Internetes értékesítés (webáruház)

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

1

kereskedelem, gépjárműjavítás
Mowa Kft.

A GSV ügyviteli rendszer egy integrált vállalatirányítási szoftver, mely áttekinthetően végigkíséri a cég információs folyamatait, támogatja a következetes vezetői döntéshozatalt és elősegíti a versenyképes működést.

Egyedi vállalat – egyedi vállalatirányítási rendszer, ezt az elvet valljuk több, mint 10 éve, amióta egyedi fejlesztésű, standard, integrált vállalatirányítási szoftverünket országszerte használják. A termék vállalatra szabhatóságát a rugalmasan módosítható workflow rendszer adja. Nálunk a megbízhatóság és a biztonság a legfontosabb, célunk az volt, hogy olyan alkalmazást fejlesszünk, mely zökkenőmentesen használható és egyszerűen kezelhető. Nem csak a fejlesztésben, a teljes projektben aktívan részt veszünk az előzetes konzultációktól, tervezéstől kezdve a projekt lezárásáig, majd utána a karbanbantartásban is. A GSV ügyviteli rendszer segítségével végigkövethető a teljes értékesítési folyamat már a kapcsolatfelvételtől kezdve az ajánlatok kezelésén, vevői rendeléseken, a számlázáson, a számla online feltöltésén át a különböző statisztikákig. Szoftverünk sokoldalúan személyre szabható, a felhasználók valós igényeihez igazítható. A széleskörű automatizációnak köszönhetően sok időrabló tevékenységet képes kiváltani, így növelve a hatékonyságot és csökkentve a költségeket. Ez szemléletünk alapja is: Ügyfeleink teljeskörű, kifogástalan kiszolgálása.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban