Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

InfoGrid

(e-Management Controlling Pénzügyi és Könyvviteli Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A licencdíj irányadó, amely a termelés- és ellátásilánc-menedzsmentet támogató vállalatirányítási rendszer műszaki specifikációjától függően csökkenhet.

Amennyiben legalább 3 tagból álló, kapcsolt vállalkozásként működő cégcsoport vagy konzorciumi együttműködés kívánja a felhasználási jogosultságot megvásárolni, úgy a fentiekben megjelölt nettó alapárból 15% kedvezmény biztosított tagonként.

Ára: 42 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 39 900 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Telepített szoftver

Az InfoGrid kereskedelmi, termelési, gyártási és feldolgozóipari tevékenységet folytató kkv-nak nyújt támogatást, amelyek működési szerkezete, termelési folyamata összetett és szükséges számára, hogy egzakt, valós idejű információt kapjon tevékenysége eredményéről. A továbbfejleszthető modulokból álló szoftver biztosítja az üzemi tevékenység teljeskörű nyomonkövethetőségét és az információcserét.

A terméktörzs szabadon kialakítható csoportosítást tesz lehetővé, melyek hierarchikus szerkezetbe rendezhetők. Két típusba sorolhatók a termékek: egyszerű és összetett. Összetett termékek esetén minden összetevőhöz beállítható az alapértelmezett megmunkálás lista. A megmunkálások törzs tartalma szabadon alakítható. Minden megmunkálást kötelezően egy műveletcsoportba sorolunk be. Minden megmunkálás esetén beállítható az ún. geometria (kerület vagy felület), amely automatizálja az egyes megrendelések rögzítése során az adott megmunkálásból szükséges mennyiség számítását. A rendszerben az árlisták az alaptermékek és a megmunkálások függvényében alakíthatók ki. Az egyes megmunkálások árlistánként rendelkezhetnek alapárral, illetve alapterméktől függő árral is. Az egyes partnerek különböző kedvezményekben részesíthetők már az egyes termékek vonatkozásában is. A megbízók által igényelt beépítési munkálatokhoz szükséges teljeskörű ajánlatkészítési modul a kalkulációs funkcióin keresztül nyomonkövethetővé teszi a teljes ajánlatadási folyamatot. Az ajánlatkészítés során a partnerek részére személyre szabott változatok állíthatók ki. Az ajánlatkészítő modul automatikus dokumentációgenerálással rendelkezik, így esztétikus formátumú ajánlati dokumentáció nyújtható át az ajánlatkérők számára. A megrendelések modul a teljes körű vevői igények rögzítését teszi lehetővé. Az igény felvétele során lehetőség nyílik a partneradatok, elérhetőségek, kért és vállalt határidők, megjegyzések rögzítésére. A befogadott megrendelések és a létrehozott munkalapok listájáról e mail alapú visszaigazolás küldhető ki. A megrendelőhöz hozzárendelt árlisták közül választva lehet a munkalapok, így a teljes megrendelés, árazását automatikusan elvégezni. Felárak, valamint kedvezmények is alkalmazhatók munkalaponként. A beárazott munkalapokról szintén e mail alapú értesítés küldhető ki. Az elkészült munkalapok a termelési szakaszba kétféle módon kerülhetnek ki: a) A munkalap adataiból generált PDF formátumú dokumentum kinyomtatásával. b) Táblagép alapú mobilapplikációban, ún. elektronikus munkalapon. A rendszerben lehetőség van a munkalapok vagy teljes megrendelések exportjára az ún. „Opty” rendszer, valamint egy külső számlázó rendszer számára. Az „Opty” rendszer az alapanyagok felhasználásának leghatékonyabb módját biztosítja. A külső számlázórendszer számára megfelelő szerkezetű és adattartalmú tranzakciós fájlok készülnek a munkalapok tartalma alapján. Az elkészített munkalapok teljes körű adattartalma elérhető egy táblagépre megvalósított applikáció segítségével, mely applikáció alkalmas az egyes raktárhelyek közti mozgások valamint a külső telephelyen történő megmunkálások nyomon követésére. Online elérhetők a megmunkálásra várakozó munkadarabok alapadatai, valamint a hozzájuk tartozó műszaki rajzok is. A rendszer lehetővé teszi, hogy vonalkódolvasással vagy felhasználói interakcióval az egyes megmunkálások elindításának és befejezésének ténye naplózható legyen.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban