Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Babilon IPMS MAR2020

(Csiha Elektronikai és Szoftverfejlesztő Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Csomagokban lehet a licenszeket megvásárolni. Minden csomag egyedi áru, de a vásárolt csomagmennyiség alapján tudunk kedvezményt biztosítani. További áralakító tényező a vállalkozás mérete és a licensz felhasználási száma.

Ára: 70 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 49 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

1,49 MB
2020-05-28

Termék kategorizáció

CRM, HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Szolgáltatás menedzsment , Termékazonosítás (RFID)

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

2

kereskedelem, gépjárműjavítás
Hovány Prémium Automotive Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
Hovány Kft.

Amikor kimondjuk, hogy ERP vagy CRM, akkor minden vállalati szektorban mozgó szakember tudja, hogy ez mit takar. Előbbi a cégeknél a vállalatirányítási rendszert, utóbbi a vevők/partnerek kapcsolat kezelését támogató rendszerek. De a vállalatok konkrét termelési és/vagy szolgáltatásaira nincs egy egységesen alkalmazható összefoglaló kifejezés. Erre alkottuk meg a BABILON IPMS keretrendszert.

A BABILON IPMS egy szabványosított, standardizált és legfőképp kellően modularizált hardver és szoftver fejlesztői keretrendszer, amely eszköze lehet egy-egy létesítmény irányításához szükséges akár egyedinek tűnő folyamatait is hatékonyan és gyorsan fejleszteni és bevezetni. Babilon IPMS (Industrial Process Management System) MAR2020 koncepció szerinti rendszer licensz egy minden elemében saját fejlesztésű, egyedi problémákhoz szabható hardver és szoftverkomponensekből álló keretrendszer, amely segítségével megvalósítható különböző komplexitású infrastruktúrák irányítása és felügyelete. A BABILON minden esetben jól működő, stabil megoldást kínál, legyen az kicsi, vagy akár országos méretű, összetettségű probléma. A BABILON nem különböző rendszerek kapcsolata, hanem egy nagy, modulokból felépülő egész. A modulok a kivitelezett projekttől függően variálhatók, személyre szabhatók. Célja, hogy lehetőleg minden olyan folyamatot, amit egy ERP és/vagy CRM nem tud lefedni, azt a mi megoldásunk támogassa és szükség esetén interfaceeken keresztül kapcsolódjon a legkülönfélébb ERP és CRM rendszerekhez. Legfontosabb elemei: o Babilon Server  Babilon firmware  Babilon Connect  Babilon Device  Babilon Interface o Babilon Web  Babilon Acces  Babilon Notification o MAR2020 modulok. A Mercedes-Benz Consulting létrehozott és ratifikált egy olyan nemzetközileg bevezetendő digitális franchise rendszert, amely kötelező jellegű bevezetéséhez kötik a Mercedes autószalonok jövőbeli működését. A cégóriás által vízionált rendszer egy 100%-ban digitálisan működő autószalon képét képzelte el, ahol minden digitálisan kerül rögzítésre. A MAR2020 által támasztott követelmények tartalmazzák az alábbi modulokat:  Kulcsnyilvántartó rendszer  Active Tag helymeghatározó rendszer  Járműkezelő ki-be léptetését és forgalomirányítását kezelő rendszer  Dolgozói kezelő rendszer  Retail app  Szervice lobby Csiha Kft. nyilatkozik arról, hogy az általa fejlesztett Babilon IPMS szoftver a MAR2020 által támasztott nemzetközik követelmények minden pontjának megfelel. Idevágó referenciaként említhetjük Európa első és legmodernebb MAR2020 nemzetközi irányelvek szerint működő budaörsi Mercedes-Benz autószalonjában általunk lefejlesztett IPMS rendszerét.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban