Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Dynamics 365 Business Central alapcsomag

(EcoBit Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

többletszolgáltatás

A Dynamics 365 Business alapcsomagjához a rendszer alapoktatását kedvezményes áron, 5%-os kedvezménnyel kapják a Modern Vállalkozások Programba regisztráló, új rendszert bevezető ügyfeleink. Emellett a Dynamics 365 legújabb verziójából ingyenes próbai verziót adunk 60 napig a szerződéskötés után akár azonnal, hogy az alapoktatásra már saját demókörnyezetükben készülhessenek a leendő felhasználók.

Ára: 20 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 19 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

kereskedelem, gépjárműjavítás
Modell & Hobby Kft.
egyéb szolgáltatás
Garzon Bútor Zrt.
egyéb szolgáltatás
Mitcham Europe Kft.

Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP bevezetés, testreszabás, fejlesztés, támogatás

A Microsoft Dynamics 365 Business Central vállalatirányítási (ERP) rendszer a Microsoft világszerte több, mint 50 országban használt és lokalizált megoldása, amely moduláris felépítésével hatékonyan tudja lefedni a különböző vállalati működési területeket, és költséghatékony módon, modulonként alkalmazható a mindennapokban. A vállalkozás növekedésével a rendszer funkcionalitása bővíthető, további modulok üzemelhetők be, illetve a vállalatra szabott módosíthatóak elvégezhetők a hivatalos partnerek által. A Dynamics 365 Business Central jól illeszkedik a Microsoft irodai szolgáltatásai közé, többek között az Outlook és Office 365 integráció, vagy akár a Teamssel való együttműködés is segíti a vállalati egységek és csapatok közös munkavégezését, legyenek akár az irodában, vagy külső helyszínen. A Dynamics 365 mobilkliensével pedig a legszükségesebb adatokat akár a zsebéből is elérheti, és a Microsoft által nyújtott modern felhőszolgáltatásoknak köszönhetően folyamatosan naprakész maradhat minden eseménnyel. ERP üzletágunk segítséget tud nyújtani partnereinknek Microsoft Dynamics 365 ERP rendszer bevezetésében, oktatásában, fejlesztésében és támogatásában, valamint a meglévő Microsoftos környezettel való integrációban.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban