Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

INSTAFLOW keretrendszer

(InfoSense Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Ára: 16 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 15 200 Ft (óradíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

969,5 KB
2020-05-22
3,81 MB
2020-05-22

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

4

építőipar
Várkapitányság Nonprofit Zrt.
közigazgatás, védelem; kötelező társadalombiztosítás
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
közigazgatás, védelem; kötelező társadalombiztosítás
Közbeszerzési Hatóság
közigazgatás, védelem; kötelező társadalombiztosítás
Széchenyi Programiroda

Az InstaFlow™ egy olyan számítógépes ügyviteli keretrendszer, amely a legtöbb ügyviteltámogatási problémára megoldást nyújt. Könnyen testreszabható, használatához kizárólag böngésző kell, gyors, naprakész információkat biztosít a vezetőknek, az ügyvitelben részt vevőknek pedig támogatja a mindennapi munkát. Értesítések, figyelmeztetések, kimutatások segítik a teendők áttekintését.

Az InstaFlow™ egy olyan számítógépes ügyviteli keretrendszer, amely a legtöbb ügyviteltámogatási problémára megoldást nyújt. Könnyen testreszabható, használatához kizárólag böngésző kell, gyors, naprakész információkat biztosít a vezetőknek, az ügyvitelben részt vevőknek pedig támogatja a mindennapi munkát. Értesítések, figyelmeztetések, kimutatások segítik a teendők áttekintését. A rendszer rugalmassága miatt a bevezetés a lehető legrövidebb idő alatt megtörténik. Támaszkodjon több éves tapasztalatunkra, melyet számos bevezetés kapcsán szereztünk állami- és magánszektorban. A rendszereinket minden esetben a megrendelő belső hálózatán telepített, az ő informatikusaik által kezelt szervereken futtatjuk (teszt és éles környezet), azt belső hálózatról érik el a felhasználók, illetve házon kívülről VPN-en (mobil eszközök, notebookok, stb.). Felhőalapú megoldásokat igény szerint ajánlunk, ha ez a megrendelő kifejezett igénye. Természetesen az ezzel kapcsolatos IT biztonsági tanácsainkkal is rendelkezésre állunk ügyfeleink részére.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban