Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ESERP

(Emese-Soft Informatikai és Szoftverfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Ára: 48 059 340 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

3,68 MB
2020-07-10

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Elektronikus fizetés , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Mai világunkban minden vállalkozás számára elengedhetetlenül szükséges saját üzleti folyamatainak kellő ismerete. Ha nem tervezi meg lépéseit, nem ellenőrzi magát folyamatosan, nem reagál időben, nem figyel az eredményekre, ráadásul nem is alkalmaz visszacsatolást a tanuláshoz, talán nem is fogja tudni milyen potelnciál rejlik saját cégében.

Vállalatirányításirendszerünk fejlesztésének kezdetekor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minden ügyfelünk ugyanazt az élményt élje át, mint mi, saját cégünknél. Ez pedig nem kevesebb, mint az információk teljes kontrollja, az összefüggések ismerete, visszacsatolások és gépi tanulás által vezérelt automatizmusok felépítménye egy kellően stabil, rutin által megalapozott, jól kitesztelt eszközrendszer segítségével. Félretéve a körmondatokat, az a cél, hogy az alkalmazás nekünk dolgozzon, értünk és ténylegesen a kezünk alá. Legyen lényegesen kevesebb a munka a megoldás bevezetésével, mint egy túladminisztrált applikáció esetében. Fontos, hogy minden pillanatban lássuk, hol tartunk, legyünk képesek elemezni az eddig megtett utat és ennek ismeretében tudjuk meg-, gyakrabban pedig újratervezni a soron következő fázisokat. Cél, hogy amit automatizálni lehet, azt automatizáljuk. Ahol időt, pénzt, energiát tudunk spórolni, ott ezt tegyük is meg. Ahol pedig ki tudjuk küszöbölni az hibákat, az emberi tényezőt, ott lépjünk fel hatékonyan.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban