Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Oracle JD Edwards EnterpriseOne

(A.B.CON Üzletviteli és Szolgáltató Kft)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Ára: 550 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

115,33 KB
2019-09-12

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Termékazonosítás (RFID)

Telepítés helye

Telepített szoftver

Az Oracle JD Edwards rendszerben minden alapmodul a rendelkezésre áll a logisztika- disztribúció, a pénzügy-számvitel, a termelésirányítás, projektmenedzsment és ügyfélkapcsolat kezelés (CRM) témaköreibe csoportosítva. A modulok lego-szerűen egymásra építhető többcsatornás funkcionalitásból építkeznek.

Az Oracle JD Edwards rendszerben minden alapmodul a rendelkezésre áll a logisztika- disztribúció, a pénzügy-számvitel, a termelésirányítás, projektmenedzsment és ügyfélkapcsolat kezelés (CRM) témaköreibe csoportosítva. A modulok lego-szerűen egymásra építhető többcsatornás funkcionalitásból építkeznek, melyek paramétereivel irányítva a legegyszerűbbtől kezdve a legbonyolultabb üzleti modell is áttekinthetően kezelhető. Néhány egyéb, fontos jellemzőt kiemelve: Többtelephelyes, többüzemes működés (CRP, MRP, DRP), többnyelvű kezelői felület Lekérdezési szabadság (szűrések, összegfokok, kapcsolódó információk, keresztreferenciák, kapcsolt dokumentumok) Egyedi menü és képernyő beállítások (stílus, megjelenés, tartalom) Szemléletes vezérlőpultok (dashboard-ok) Adattovábbítás és fogadás külső rendszerekbe, rendszerekből, Intelligens kommunikáció a Microsoft rendszerei felé

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban