Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Symbol Ügyvitel Sky

(Symbol Tech Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A listaárhoz képest a havidíjból 24 hónapon keresztül 10% kedvezményt tudunk biztosítani a megrendelőnek

Ára: 4 900 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 4 410 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

1,32 MB
2019-08-14

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A Symbol Sky ERP egy bárhonnan elérhető vállalatirányítási rendszer. Rendszerünket azoknak a cégeknek ajánljuk, ahol az üzleti folyamatok összetettsége miatt nem tud egy személynél összpontosulni a céges tudás és működtetés. Ilyenkor már vállalati rendszer kell. És nem árt, ha ez térben és időben független munkavégzést is lehetővé tesz.

Egyszerűen használható egyedi igényeire igazított vállalatirányítási rendszer professzionális háttértámogatással. A Symbol vállalatirányítási rendszer megadja mindazt, amit egy ERP rendszertől elvár. Gyors, biztonságos, hatékony, de olyan lenyűgöző dolgokra is képes, amire nem is számítana. Vállalatirányítási rendszerünk megoldást kínál a termelés, a logisztika, a készletkezelés, az értékesítés, az emberi erőforrás gazdálkodás és a pénzügyi elszámolás tranzakcióinak valós idejű, egységes és integrált kezelésére. Vállalatirányítási rendszerünk funkcionális szemléletű, modulokból épül fel, melyek megfeleltethetőek a vállalat egyes területeinek, önálló egységeinek. A vállalatirányítási rendszer feladata egyrészt a vállalatnál felmerülő tranzakciók kezelése, másrészt a vezetők számára precíz, naprakész információk nyújtása a tárolt vállalati adattömegből. A vállalati tevékenység profitábilis működtetéséhez és menedzseléséhez hatékony támogatást nyújt, s ezáltal csökkenthetők a szervezet működési költségei. Célja, hogy javuljon a belső integráció, az információáramlás és az együttműködés. Ennek révén jobb döntések és magasabb színvonalú szervezeti teljesítmények érhetőek el, ami tükröződik a vevőkör elégedettségében és a vállalat eredményességében, a profitban..

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban