Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

HBSys Készlet és Számlázás 4 év támogatással

(Magic Studio Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Többletszolgáltatás: a Modern Vállalkozások keretében díjmentesen biztosítjuk az újonnan készült Iktatás modulunk használatát, amivel számítógépeken tárolt vagy lapolvasóról beolvasott dokumentumok hálózatos kezelése könnyedén megoldható.

A feltüntetett ár egy átlagos rendszer ára. A végleges ár az igényelt testreszabás komplexitásától függ.

Ára: 2 400 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 2 160 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás)

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

3

ingatlanügyletek
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás
Nyugat Kereskedelmi Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
Kaszimpex Kft.

A HBSys készletgazdálkodási modul egy komplett megoldás bármely iparág, de főként a kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára. Hálózatos működése lehetővé teszi több felhasználó egyidejű, hatékony munkavégzését. Adatokat képes szolgáltatni a vállalkozás egyéb ügyviteli feladataihoz (pl.: könyvelés) és a mindenkori törvényi előírások szerint a NAV online számlafeltöltési rendszerébe is.

A programmodul alapfunkciójaként kezeli a cikktörzsben található termékek minden nemű mozgását (bizonylatok) kimenő és bejövő irányban is (szállítólevél, számla, raktárak közötti mozgások, munkaszámos mozgások, ajánlatok, megrendelések). A használható raktárak száma korlátlan (külön kezelhető a saját és az idegen raktár). A bizonylatok alapján kalkulálja a raktárban található készleteket és a mindenkori átlagárat is. A programban használt jogosultsági rendszer nem csak a feladatok elvégezhetőségét vagy szeparálhatóságát szolgálja, hanem a rögzített adatok későbbi lekérdezhetőségével akár például az ügynöki tevékenység is nyomon követhető. Az adatok tárolásáról biztonságos SQL motor gondoskodik. A lekérdezések, listák nem csak nyomtathatók, hanem többfajta formában (excel, szöveges, xml, pdf) el is tárolhatók. A projektek munkaszámokkal vagy telephelyekkel is elkülöníthetők és ezek alapján a bevételek vagy kiadások nagyobb részletezéssel elemezhetők. A bizonylatokhoz kiegyenlítések is rögzíthetők, melyek azonnali adatot szolgáltatnak a kintlévőségek kezeléséhez.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban