Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ES - ERP Cloud - Integrált VIR rendszer

(Ecoform Systems Hungary Informatikai Fejlesztő Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Ha pályázatát mi készítjük el, alapból jogosult nálunk 15% kedvezményre.

A feltüntetett csomagár egyfelhasználós telepített komplett csomagot tartalmazó rendszer ára a tervezéstől a bevezetésig és oktatásig. A végleges ár a modulok és a felhasználók számától, valamint az igényelt testreszabás komplexitásától függ.

Ára: 40 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 34 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Az ES – ERP Cloud - Integrált Vállalatirányítási Rendszer legfőbb célja, hogy olyan szoftvermegoldást kínáljon a vállalkozások számára, amely megkönnyíti munkájukat a mindennapokban és a cégeknél előforduló feladatokra komplex testre szabott megoldással szolgáljon.

Az ES – ERP Cloud - Integrált Vállalatirányítási Rendszer legfőbb célja, hogy olyan szoftvermegoldást kínáljon a vállalkozások számára, amely megkönnyíti munkájukat a mindennapokban és a cégeknél előforduló feladatokra komplex megoldással szolgáljon. A program ennek érdekében az alapjaitól úgy lett felépítve, hogy cégformától és mérettől függetlenül könnyen testre szabható és használható legyen. A program moduláris jellegű így ha valakinek csak egy készletkezelő modulra van szüksége, akkor csak azért kell fizetnie. Továbbá mindenki ugyanazt a felhasználói felületet kapja. Így ha bárki bővíteni szeretné programját egy új modullal, mindig ismerős felület fogja fogadni.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban