Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Adriana Accounting - könyvelést gyorsító rendszer

(Adriana Automatik Szoftverfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

Az MVP-n keresztül érkező leendő ügyfeleinknek számára ingyenesen állítjuk be az Adriana rendszerben az első kiválasztott könyvelt céget. Így ismerős adatokkal ismerkedhet meg az Adrianval, és ismerős adatokat feldolgozva győződhet meg az időmegtakarításról.

Ára: 0 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Pénzügy és számvitel

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység
Energens Kft.
adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység
Adónavigátor Kft.
adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység
PROCENZOR Kft.

Az Adriana Accounting szoftver segítségével könyvelő program váltás nélkül gyorsíthatja meg könyvelését. A Bank és a Vevő számlák könyvelését tudjuk automatizálni, kiváltva ezzel a manuális adatrögzítést. Így Önök rengeteg munkaidőt spórolhatnak, sőt az elgépelésből származó hibák keresgélésétől is búcsút vehetnek.

Kivétel nélkül az összes banknál, csomagfutár szolgáltatónál, bankkártyaelfogadó rendszernél elérhető a számlatörténet és az elszámoló lista elektronikus formátumban (xls, csv, xml) A számlázó programok kötelezően tudják a NAV xml formátumban kiadni a számlákat. Az Adrianavel ezeket a fájlokat tudják készre könyvelve beemelni a könyvelő programba. Kontírozási szabályokat tudnak létrehozni az Adrianaban, így a rendszeresen ismétlődő tételek kontírozása (nav utalás bér utalás, bankköltség, átvezetés, stb.) teljes mértékben automatikus lesz. Az Adriana párosítási algoritmusa megkeresi a vevő/szállító számla kiegyenlítő tranzakcióhoz a megfelelő nyitott számlát vagy számlákat. Nem csak a számla sorszámát keresi a közleményben, hanem sok bonyolultabb esetet is jól kezel. Például amikor több számlát utalnak egyben, vagy a többletet, devizás kiegyenlítést, stb. Az Adrianas feldolgozás eredménye egy főkönyvi feladási fájl lesz, amely az összes tranzakciót, kontír számokat, és a kiegyenlítésekre vonatkozó információkat tartalmazza. Ezt kell beemelnie a könyvelő programba, és készre könyveltük a bank naplót és a vevő naplót. A manuális feldolgozáshoz képest 3x-10x gyorsabb feldolgozást teszünk lehetővé. Az Adriana rendszer használata felhasznált tételszám alapú. Csomagokat alakítottunk ki, így mindenki a cégeinek megfelelő csomagot választhatja. Az Áraink úgy lettek kialakítva, hogy a megtakarított munkaidő bérköltségének csak egy részét tegyék ki. Így biztosítjuk azt, hogy a könyvelőiroda ne egy extra költségként tekintsen az Adriana rendszerre, hanem a hatékonyság növelés megfizethető eszközeként.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban