Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

PharmaLog Gyógyszer-nagyker. Rendszer v2.0

(SZEGED Software Zrt.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A felhasználó által megrendelt rendszer-funkcióktól és a munkahelyszámtól függő havi díjból adott %-os engedményt kiegészítjük kisebb mértékű testreszabási fejlesztéssel, bevezetési. oktatási többlet szolgáltatással, igény szerint.

Ára: 120 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 108 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás)

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

5

kereskedelem, gépjárműjavítás
Phoenix Pharma
kereskedelem, gépjárműjavítás
Bellis Egészségtár Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
Teva Gyógyszergyár Zrt.
kereskedelem, gépjárműjavítás
Roche Magyarország Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
Medimpex Zrt.

A PharmaLog szoftvert a gyógyszerek, mint speciális árucikkek forgalmazására terveztük, és a folyamatos innovációnak köszönhetően a rendszer kiválóan alkalmas a disztribútorok speciális raktárainak, különböző technológiák (pl. RF) optimális működtetésére. Validált rendszert adunk át a GDP és az OGYÉI elvárásainak megfelelően. Hosting alapon nagyon gazdaságosan működtethető a rendszer.

PharmaLog Speciális szoftver A PharmaLog szoftvert a gyógyszerek, mint speciális árucikkek forgalmazására terveztük, és a folyamatos innovációnak köszönhetően a rendszer kiválóan alkalmas a disztribútorok speciális raktárainak optimális működtetésére. A felhasználó igényeinek megfelelően a ma elterjedt infokommunikációs, raktár- és folyamatautomatizálási-technikákat ugyanúgy támogatja, mint a korábbi, bevált eszközöket. Az országos hálózattal, 7 telephellyel rendelkező, teljes termékpalettával (több tízezer cikkel) kereskedő disztribútornál, 500 munkahelyen ugyanolyan hatékonyan működik a PharmaLog, mint a 3 felhasználós, néhány cikket forgalmazó nagykereskedőnél. Minden területen rendelkezünk manuális, félautomata és automata megoldással. A rendszert optimalizáljuk partnerünk meglévő raktárbázisára és folyamataira, segítséget nyújtunk annak lépésenkénti korszerűsítésében. Minden raktárnak, minden szervezettségi szinten tudunk optimális megoldást nyújtani. A teljesség igénye nélkül ilyen speciális megoldás pl.: - Készletgazdálkodás a múltbéli forgalmi adatok, szállítói viselkedés-elemzés, járványok, szezonalitás stb. figyelembevételével - Készletelosztás (több telephely, átfoglalás, központi raktárak) - Termékelhelyezés (kettős optimalizálás a legalacsonyabb komissiózási költség és legegyenletesebb dolgozói terheléselosztás elérése) - Komissiózás (mindig a pillanatnyi dolgozói terhelés alapján optimális komissiózási feladat megkeresése) A PharmaLog nem egy ERP rendszer logisztikai modulja, hanem önálló rendszer, ami kapcsolódik a vállalati ERP-hez. Olyan cégek részére készült, ahol a disztribúció a „core business”. Validált rendszert adunk át, amely maximálisan megfelel a nemzetközi GDP és a hazai OGYÉI elvárásoknak. Funkciók – vázlatosan Rendelésfogadás - vevői rendszerkapcsolatok - Diszpécser – telefonos rendelésfogadás – számítógéppel segített ütemezés, hívás. - Vevőrendelések interfészen történő fogadása / visszaigazolása Rendelésfeldolgozás - kiszedés - Kiszedési bizonylatok készítése, nyomtatása, visszarögzítése - Túraszervezés Számlázás - Belföldi és export számla, sztornó és javító számla készítése, túránkénti számlázás, direkt számlarögzítés - Göngyöleg vevőnkénti nyilvántartása - Engedmények, rabatt kezelése - NAV – adóhatósági adatszolgáltatás, – online adatszolgáltatás Raktár - készletnyilvántartás - Különböző raktártechnológiák támogatása, fix és szabad tárolóhelyes módszerrel Rádiófrekvenciás (RF) eszközök használata a különböző raktári munkafolyamatoknál Gazdálkodás - beszerzés - Szállítói rendelések automatikus generálása, kézi rögzítése - Statisztikák, analitikák kezelése - Hiánycikk elemzés Árubevételezés – karanténkezelés – minőségbiztosítás – felszabadítás – készletrevétel – betárolás a kommisiós vagy a háttérraktárba - OGYÉI által elfogadott minőségbiztosítási modul Szállítói számla likvidáció Vezetői információk – a nagykereskedelemmel kapcsolatos riportok, statisztikák Leltár, árváltozás Gyártási modul

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

kereskedelem, gépjárműjavítás

Kérdések a termékkel kacsolatban