Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SWART Store Az intelligens cégirányítási rendszer

(Szilícium 2012 Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

Az intelligens cég irányítás szoftver használatának betanítása az alkalmazottaknak, feladatkör specifikusan.
Negyed éves ingyenes online support.

Ára: 3 100 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A rendszer egy személyes vállakózástól akár a nagyvállalati irányításig képes kiszolgálni az igényeket. Egy ülésből irányítható, kontrollálható a beszerzéstől az értékesítésig minden folyamat, vagy akár minden munkafázis felelősükre, munkafázisokra bontható.

Kiknek Készült A SWART Store? Funkcionalitás, design, támogatás: minden tevékenységünk központi fókusza a maximális konverzió és integrálhatóság. Nem mindegy, hogy néz ki az a szoftver ami előtt az ember akar napi, 5-8 órát ül és meghatározza napjait és életét. ASwart Store lehetőséget biztosít, hogy magad alakítsd ki a felületek kinézetét, hogy csak olyan modulokat kapcsolj be a rendszerbe, amelyek nem terhelnek napi szinten. Swart Store előnyei: Munkafolyamatokat tudsz kiszervezni dolgozóidnak, vagy akár egymagad átláthatod a megoldandó feladatokat. A Swart átfoghatja vállalkozása belső folyamatait. A Swart tervezhető és funkciókövető keret rendszer. A fejlesztés korszerű technológiai háttere miatt nemcsak a bevezetési idő válik gördülékenyebbé, hanem a cég változó igényei is folyamatosan és gyorsan követhetők. Egyedi rendszerigények kielégítése: Az alapanyagok értékváltozását a rendszer automatikusan képes átvezetni a késztermékek önköltségi árába. A rendszer kezeli az üzemi készleteket, továbbá biztosítani tudja a fázistermékek dedikált nyilvántartását, valamint a szétszerelési és átgyártási tevékenységet is.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban