Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Symbol Enterprise

(Symbol Tech Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Ára: 2 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 1 800 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

1

kereskedelem, gépjárműjavítás
Mixvill Kft.

Vállalatirányítási rendszerünkbe mindazon folyamatok integrálhatóak, melyek egy vállalat üzletmenetében előfordulhatnak, ide értve a vállalkozás irányításának, a termékek előállításának, illetve azok értékesítésének feladatait is.

Egy vállalatirányítási rendszer cégünk életének fontos részét képezi. Folyamatokat végzünk vele, egyszerűsíti munkánkat és segít a fontos döntések meghozatalánál. A valódi használhatóság mégis hosszú ideje mit sem változott. Egészen mostanáig. A legfontosabb, hogy felismerjük: az összetett folyamatok integrációi jelentik a rendszerek jövőjét. A folyamatok és integrált modulok gyorsan átveszik a főszerepet. Ezt a szemléletet követve alapoztuk meg a rendszerünket: a Symbol Enterprise rendszert, a hatékony munkavégzésre fejlesztett innovatív ERP megoldásunkat. A Symbol Enterprise egy modulárisan felépíthető vállalatirányítási rendszer, mely vállalatok készletgazdálkodási, termék- és szolgáltatásértékesítési, logisztikai, pénzügyi/számviteli, eszközgazdálkodási, ügyfélkezelési (CRM), iktatási és termelési szegmenseinek teljes körű lefedésére alkalmas. A modulok lego-szerűen egymásra építhetőek, így segítségével a legegyszerűbb és a legbonyolultabb üzleti modell is egyszerűen és gyorsan kezelhető. A rendszer ellátja munkatársait a hatékony munkavégzéshez szükséges eszközökkel, információkkal és támogatja a vezetői döntéshozatalt. ERP rendszerünk biztosítja, hogy a felhasználó valamennyi feldolgozását megvalósító, egységes információs rendszert használjon, s egyúttal az egész vállalatra kiterjedő integrációt valósítson meg. Integrált vállalatirányítási rendszerünkben a funkciók szerves rendszert alkotnak. Minden mindennel összefügg. A funkciók támogatják egymást, ezzel komplett folyamatokat alakítanak ki. A rendszerben tárolt adatok pedig szoros kapcsolatban állnak egymással. Azok integráltan több információval bírnak, mint ha csak önállóan lennének elérhetőek. Egy integrált rendszerben számos olyan modul található, amely pont az egymástól távol lévő adatokat közelíti egymáshoz, azokat szemantikailag összekapcsolva. Míg a mikrovállalkozói szegmensben ugyanaz a személy végzi a különböző feladatokat, a középvállalatoknál a munkakörök differenciáltak. Ugyanabban a rendszerben, de mégis elválasztva találhatóak meg az integrált rendszer különböző alegységei. Más dolgozó végzi a bevételezést, mint aki értékesít. Más irodában adják az árajánlatot, mint ahol a csomagküldés előtti komissiózás folyik. Mégis egymás munkáját látják és segítik a cég alkalmazottai. A jogosultságbeli megkülönböztetés ugyanúgy jellemzője a vállalatirányítási rendszereknek, mint ahogy a felhasználói csoportok tömeges kezelése vagy a belső üzenetküldés, a naplózás és automatikus információáramlás.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban