Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

PDM/PLM kieg. az SAP rendsz. IPAR4.0 megfeleléshez

(BSIS9 Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

ingyenes oktatás és migrációs segítség

Ára: 30 000 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

1

kereskedelem, gépjárműjavítás
Bablena Trade Kft

Az SAP Baseline Package rendszer felbővítése a PDM/PLM megoldások funkcionalitásaival alkalmassá teszi az új rendszert az IPAR 4.0-ban lefektetett elképzelések megvalósítására. Ennek keretében bevezetésre kerül a projektirányítás és a termelésirányítás, valamint az ehhez kapcsolódó speciális anyaggazdálkodási funkciók.

Az SAP Baseline Package rendszer felbővítése a PDM/PLM megoldások funkcionalitásaival alkalmassá teszi az új rendszert az IPAR 4.0-ban lefektetett elképzelések megvalósítására. Ennek keretében bevezetésre kerül a projektirányítás és a termelésirányítás, valamint az ehhez kapcsolódó speciális anyaggazdálkodási funkciók. A termelésirányítási modul biztosítja a termelés tervezési, termelés irányítási, és termelés elszámolási feladatokat. A termelésirányítás a vállalati irányításnak olyan szerves része, amely megszervezi a termelést végző rendszert, megtervezi a termelőfolyamat működését és megteremti ennek a működésnek az előfeltételeit, alkalmas a sarzsorientált receptbázisú termelésre, végül ellenőrzi a folyamat terv szerinti megvalósulását és annak eredményeit. Az SAP PP termeléstervezési és vezérlési rendszere a vállalatirányítás ezen feladatainak végrehajtásában a technikai és üzemgazdasági lebonyolítás központi eszköze. A projektek egy vállalat időben behatárolt intézkedéseinek felügyeletére, vagy költség és árbevételének folyamatos figyelésére használhatóak, ami lehet egy több éven áthúzódó beruházás, illetve bármilyen szakaszolható, strukturálható folyamata az adott vállalatnak. A projekt struktúrák segítségével a költségek és árbevételek a költségstruktúrától és a vállalati folyamatoktól függetlenül is elemezhetőek. A projekt struktúrákat az SAP R/3 kontrolling objektumként is kezeli. Az elsődleges költség és árbevétel számlák biztosítják a projekt rendszer (és a kontrolling) számára a költségek és árbevételek átvételét a pénzügyi könyvelésből (FI) és más integrált modulokból (MM, SD). A projekt rendszer segítségével az SAP lehetővé teszi a teljesen pontos tervezését az egyes munkafolyamatoknak. Mindezen feltételek teljesítéséhez ajánljuk fel Ügyfeleinknek az SAP S/4 HANA megoldását, mely lehetővé teszi ezen célok -akár nem egyidejű megvalósítással történő- elérését.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban