Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

IFS Applications

(InfoConsulting Hungary Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A licencárból 5% kedvezményt biztosítunk a Modern Vállalkozások Programjának ügyfelei részére. Az ár 1 nevesített felhasználóra vonatkozik. Az ajánlati ár minden esetben az igények egyedi felmérését követően kerül kiszámításra a szükséges modulok és felhasználószám függvényében, valamint a támogatandó országok/vállalatok/telephelyek száma, üzleti folyamatok komplexitása alapján.

Ára: 1 300 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 1 235 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Telepített szoftver

Az IFS Applications átfogó integrált vállalatirányítási (ERP) rendszer olyan ügyfelek számára, amelyek termékeket gyártanak és forgalmaznak, eszközöket tartanak karban, vagy szolgáltatás jellegű tevékenységet menedzselnek.

Az IFS Applications egységes, integrált alkalmazáscsomag, amelynek révén a globális és magas szintű igényekkel rendelkező vállalatok kezelhetik négy fő folyamatukat: Szerviz- és eszközmenedzsment: Teljes körű vállalati eszközmenedzsment (EAM), karbantartó javítás és átvizsgálás (MRO), illetve terepi szervizmenedzsment (FSM) adottságok. Gyártás: Integrált vállalatirányítási rendszer (ERP), amely támogatja a folytonos, a diszkrét és az egyéb összetett gyártási módokat. Projektek: A projektmenedzsment alapkomponens, amelyet többek között projektvezérelt ERP és projektportfolió-menedzsment (PPM) megoldásokban lehet kiaknázni. Ellátásilánc-menedzsment: Alkalmazható az ERP és az EAM támogató funkciójaként, vagy erőteljes logisztikai megoldásként a magas szintű igényeket támasztó környezetekben (például a légi- és hadiiparban).

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • bányászat, kőfejtés
  • feldolgozóipar
  • villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás
  • vízellátás; szennyvíz gyűjtése, kezelése, hulladékgazdálkodás, szennyeződésmentesítés
  • építőipar
  • kereskedelem, gépjárműjavítás
  • szállítás, raktározás

Kérdések a termékkel kacsolatban