Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

GDPR díjmentes felmérés, konzultáció

(AB Holding Kft.)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

Az első konzultáció díjmentes. Felmérjük cége felkészültségét, rendszerezzük a gondolatokat, elemezzük az adatainak mennyiségét. Egy mély beszélgetés keretében profilozzuk vállalkozását a releváns területekre leszűkítve.

Ára: 150 000 Ft (darab ) + ÁFA

Termék kategorizáció

IT biztonsági tanácsadás

Referenciák

1

ingatlanügyletek
House36

Gondoskodjon az új adatvédelmi rendeletnek való megfelelésről! A GDPR az EU új adatvédelmi rendelete, amely minden vállalkozás számára kötelező. A rendelet 2018. május 25-én lép hatályba. A felkészülés rengeteg időt felemészt, ezért fontos, hogy minél előbb elkezdjünk együtt gondolkozni!

Az első konzultáció díjmentes. Felmérjük cége felkészültségét, rendszerezzük a gondolatokat, elemezzük az adatainak mennyiségét. Egy mély beszélgetés keretében profilozzuk vállalkozását a releváns területekre leszűkítve. A rendelkezés betartása nem könnyű feladat. Sok cég kap jogi tájékoztatást, de informatikai felkészülés nélkül nem fog sikerülni a megfelelés. A megfelelő képesítéssel rendelkező szakembereink egy mindent átfogó több lépcsős módszerrel biztosítják a megfelelést A GINOP 3.2.2 keretén belül, most elszámolható költség a teljes rendszer szabályozása.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban